En komplet IPR-strategi sikrer din virksomhed og dine rettigheder bedst muligt mod krænkelser

Forestil dig, at du midt i et stort udviklingsprojekt opdager, at din virksomheds nye idé krænker en konkurrents lignende forretningskoncept – og så er arbejdet spildt.

Og hvad gør du, hvis du få uger efter lancering af dit nye produkt kan se, at konkurrenterne kopierer dets udseende og sælger et identisk produkt, bare billigere?

 

Alt det og meget andet kan du undgå med en IPR-strategi fra HjulmandKaptain, fordi den afdækker og sikrer din virksomheds immaterielle rettigheder. Både de eksisterende, men også de potentielle.

 

På den måde beskytter du dine rettigheder og dit brand mod kopieringer, du får overblik over samtlige aktiver, og du er garanteret, at din virksomhed overholder alle gældende rettighedslove, så du ikke uforvarende ender i en juridisk konflikt med en konkurrent.

Hos HjulmandKaptain får du en samlet IPR-strategi med

 

  • En komplet IPR-gennemgang af din virksomhed, hvor vi afdækker både reelle og mulige IPR-aktiver, vi klarlægger dit behov for beskyttelse, og vi undersøger konkurrenternes rettigheder
  • En skriftlig handlingsplan med forslag til konkrete tiltag, der kan optimere din virksomheds IPR
  • Skabelon til NDA (Non disclosure agreement - fortrolighedsklausul), så du trygt kan dele fortrolige informationer med f.eks. potentielle investorer eller samarbejdspartnere
  • Klausuler til samarbejdsaftale, udviklingsaftale og ansættelsesaftale, hvor din virksomhed IPR-reguleres
  • Skabelon til licensaftale, så du sikkert kan overdrage eller sælge dine rettigheder til en samarbejdspartner og i den forbindelse er beskyttet mod misbrug
  • En skræddersyet håndhævelsesstrategi, så du ved, hvordan du skal håndtere krænkelse eller misbrug af dine rettigheder
  • Skabelon til ”cease and desist”, som er et brev, du kan sende til den, der krænker dine rettigheder
  • Overblik over, hvordan du sikrer dine udviklingsprojekter- eller idéer bedst muligt og søger om de korrekte rettigheder til dem

Du får en betroet rådgiver, der kender din virksomhed og hurtigt kan træde til

Når vi udarbejder en IPR-strategi, undersøger vi som nævnt alle immaterielle aspekter af din virksomhed.

 

Det betyder, at hvis du senere får brug for advokathjælp til en sag om rettighedskrænkelser eller andet, har du den fordel, at vores specialister allerede kender din virksomhed og hurtigt kan træde til. 

 

Vi forstår også alle de sammenhænge, din virksomhed indgår i, og sammen med vores erfaring og store kendskab til erhvervslivet kan vi rådgive dig i f.eks. strategiske valg eller nye fremtidsmuligheder.

Lad HjulmandKaptain skræddersy din IPR-strategi

Vores advokater er specialister i rettigheder og immaterialret, og vi arbejder hver dag med IPR for virksomheder i hele landet.

 

Derfor ved vi, hvilke forhold lige netop din virksomhed skal være særligt opmærksom på, hvis du skal sikre dine rettigheder bedste muligt – både dine eksisterende rettigheder, men også de potentielle rettigheder, der måske er uafklarede i dag. Og vi sikrer, at du ikke uforvarende kan komme til at krænke andres arbejde og ende i en konflikt.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende afklaring af, hvad en IPR-strategi kan betyde for din virksomhed.

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores persondatapolitik her

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev