Beskyt dit design, så sikrer du dig bedst muligt mod kopiering

Har du udviklet et unikt eller særpræget design? Så kan det være en stor fordel at få det designbeskyttet og sikre dig designrettigheden.

Det er nemlig den mest effektive måde at beskytte dit design og dermed din virksomhed mod krænkelse eller kopiering.

 

Designbeskyttelse giver dig kommerciel eneret over designet, så det kun er dig, der må bruge det. Og kun som rettighedshaver kan du gå ind og standse salg af kopivarer, hvis andre har kopieret eller krænket dit design.

 

Vi kan sikre dit design og hjælpe, hvis du bliver kopieret

HjulmandKaptain er specialister i designbeskyttelse og immaterielle rettigheder, og vi kan rådgive dig om, hvordan du sikrer netop dit design bedst muligt.

Du kan få vores hjælp til at:

 

  • Udarbejde ansøgningen om designbeskyttelse
  • Indlevere ansøgningen hos registreringsmyndighederne
  • Gennemgå registreringsbeviset
  • Håndtere eventuelle indvendinger fra registreringsmyndigheden
  • Gøre indsigelser, hvis en tredjepart forsøger at registrere rettigheden
  • Forny rettigheden, så du beholder din designbeskyttelse

Er dit design blevet kopieret? 

Hvis dit design er blevet kopieret eller krænket, kan du kontakte os med det samme. Så sørger vores specialiserede, erfarne advokater for at håndhæve dine rettigheder og hjælpe dig igennem sagen.

 

Lad HjulmandKaptains specialister beskytte og håndhæve dine designrettigheder

Vi har specialiseret, årelang erfaring i at opnå designbeskyttelse og i at håndhæve designrettigheder hos alt fra små iværksættere til større virksomheder. Og vi er vant til at arbejde både i og udenfor EU f.eks. i USA, Kina og Japan.

 

Det betyder, at vi kan hjælpe dig med alle led i ansøgningsprocessen - helt fra idéfasen på tegnebrættet til det færdige produkt og den endelige registrering.

 

Vi kan også hjælpe dig med at håndhæve din designrettighed, hvis du bliver kopieret, eller hvis dit design mod forventning krænker eksisterende rettigheder. Kontakt os helt uforpligtende og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed og styrke din position i markedet.

Få mere viden om designbeskyttelse

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores persondatapolitik her

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev