Den 3. Limfjordsforbindelse

Den 3. Limfjordsforbindelse er et anlægsprojekt, som har været omtalt og undersøgt siden 1970’erne. Med den nye infrastrukturplan for 2035, som blev offentliggjort i juni 2021, er den 3. Limfjordsforbindelse rykket et skridt tættere på at blive realiseret.

Du kan læse mere om den vedtaget intrastrukturplan for 2035 her

 

Hvordan er du stillet som berørt lodsejer i forbindelse med den 3. Limfjordsforbindelse?

I al den tid hvor den 3. Limfjordsforbindelse har været diskuteret, har det medført stor usikkerhed for de borgere, der bor i det område, hvor broen har været planlagt at blive opført. Dette skyldes, at for at realisere et så stort anlægsprojekt, vil det være nødvendigt at ekspropriere en række ejendomme. Det vil sige, at en gruppe tvinges til at afstå deres ejendomme, ligesom en stor gruppe af borgere også vil opleve forøget støj og visuelle gener.

 

I forbindelse med en kommende ekspropriation er det afgørende, at der udvises rettidig omhu – både af Anlægsmyndigheden, men også af de borgere, der bliver berørt af anlægsprojektet. Det ses desværre alt for tit, at berørte parter først gør indsigelser mod projektet sent i processen, hvor det er svært at påvirke beslutningsgrundlaget for projektet.

 

Hold dig opdateret på seneste nyt om ekspropriation

Hos HjulmandKaptain har vi omfattende erfaring med ekspropriation, og er involveret i nogle af de største anlægsprojekter i Danmark. Du kan læse mere om disse her

 

Vi kan derfor hjælpe dig i den kommende tid, hvad enten du står til at blive eksproprieret, eller til at opleve gener som nabo til den 3. Limfjordsforbindelse.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev