Letbane-projekter

Der er i øjeblikket en massiv udvikling inden for infrastrukturen, hvor der i høj grad satses på offentlige transportmidler.

En af de løsninger, som har vundet stor tilslutning, er letbaneprojekter. I forbindelse med anlæggelsen af letbaner er det nødvendigt, at der sker ekspropriation over for visse borgere og virksomheder. Dette skyldes, at det ikke er muligt at lave et sådant projekt, uden at en række borgere og virksomheder vil blive berørt af ekspropriation, f.eks. ved hel eller delvis afståelse af ejendom, grundet gener og lignende.

 

Du kan læse mere om de generelle betingelser for ekspropriation her

 

I en række tilfælde er der lagt op til, at der er mulighed for, at der kan ske fremrykket ekspropriation, hvilket betyder, at der sker en ekspropriation før tidspunktet for de almindelige ekspropriationer. Hvis du som ejer derfor bliver særligt berørt af et ekspropriationsprojekt, kan der være mulighed for, at du på et tidligt tidspunkt kan blive eksproprieret, hvorved den uvidenhed, som udsigten til ekspropriation ofte vil give, undgås.

 

Hos HjulmandKaptain sikrer vi, at du får det, du har krav på, hvis der kommer en letbane i dit nabolag. Du er meget velkommen til at tage direkte kontakt til os.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev