Varigt mén

Varigt mén

Betegnelsen "varigt mén" bruger man om de varige fysiske eller psykiske gener, man har som følge af en ulykke.

Hvis der er tale om en arbejdsskade, vil Arbejdsmarkedets Erhvervssikring træffe afgørelse om størrelsen af det varige mén. Du kan læse mere om arbejdsskader her.

Er du omfattet af en eller flere ulykkesforsikringer, skal ulykken endvidere anmeldes til forsikringsselskaberne. Hvordan du er dækket under din ulykkesforsikring, kan du læse nærmere om her.

Er der en anden, der er skyld i, at du er kommet til skade, vil du være berettiget til godtgørelse for varigt mén efter Erstatningsansvarsloven.

Du er også berettiget til erstatning, hvis du er kommet til skade i et trafikuheld. Det gælder uanset, om det er dig selv eller en anden part, der er skyld i ulykken. Læs mere om erstatning ved trafikulykker her.

Det varige mén fastsættes ud fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings méntabel. Tabellen gælder uanset, om der er tale om en arbejdsskade eller en skade sket i fritiden.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit varige mén er fastsat korrekt, eller om du har fået anmeldt til de relevante selskaber, så kontakt os for en gratis vurdering af din sag. Kontakt vores erstatningsafdeling på telefon 7015 1000 eller mail@70151000.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Ønsker du at få en erstatningsadvokat til at se på din sag?

Vi tilbyder et første gratis møde, hvor du kan få en vurdering af din personskadesag

Ønsker du en samlet vurdering af dine muligheder for erstatning og forsikring, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et uforpligtende møde.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her