Etablering, selskabsform og selskabsstruktur

Etablering, selskabsform og selskabsstruktur

HjulmandKaptain rådgiver danske og udenlandske virksomheder om selskabsretlige forhold, og om øvrige juridiske og praktiske forhold, der knytter sig til etablering af selskaber i Danmark og i udlandet, herunder valg af selskabsform. Rådgivningen omfatter udarbejdelse af nødvendige dokumenter til etablering af selskabet, samt den fornødne registrering af selskabet. Tilsvarende har vores advokater stor erfaring med etablering og beslutning af ændringer i almindelige fonde samt erhvervsdrivende fonde.

Ved etablering af en virksomhed og stiftelse af et selskab, er der en række juridiske og praktiske forhold, som der skal tages stilling til. Er selskabet og dermed virksomheden etableret med et solidt juridisk fundament, kan dette forebygge mange problemer, som kan opstå på et senere tidspunkt.

 Dette og meget andet rådgiver vi om. Vores rådgivning omfatter blandt andet:

I løbet af en virksomheds liv opstår der behov for tilpasning af selskabets struktur. Det kan for eksempel være i forbindelse med generationsskifte, køb eller salg af virksomheder eller aktiviteter, og med etablering i udlandet. Der kan også opstå behov for fusion eller spaltning. HjulmandKaptains advokater har stor praktisk erfaring og indgående kendskab til selskabsretten og praktiske forhold mv. som kan være med til at give netop din virksomhed den optimale løsning.

HjulmandKaptain har i en lang årrække rådgivet virksomheder om selskabsretlige forhold og har derfor en stor erfaring på området. Ved etablering i udlandet tilbyder HjulmandKaptain endvidere rådgivning gennem den internationale samarbejdspartner International Jurists.

 

Vi rådgiver blandt andet om

- Fusioner og spaltninger
- Kapitalforhold, herunder kapitalforhøjelser og nedsættelser.
- Omstruktureringer, herunder ombytning af aktier eller omdannelse til 
  andre selskabsformer.
- Udbyttebetalinger.
- Køb og salg af egne aktier, samt indløsning af kapitalejere.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i selskabsret?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her