HjulmandKaptain bistår Blue World Technologies med investeringsrunde på EUR 6,4 mio. og efterfølgende fusion

Case
10.02.2021

HjulmandKaptain har rådgivet Blue World Technologies i forbindelse med gennemførelse af investeringsrunde, hvor selskabet fik tilført samlet EUR 6,4 mio. fra forskellige investorer fra hele verden.

Blue World Technologies, der har hovedsæde i Aalborg, er en dansk udvikler og producent af methanol brændselscellekomponenter og -systemer, herunder til brug for personbiler og tung transport rundt om i verden. Brændselscelleteknologien er et grønt alternativ til forbrændingsmotoren og dieselgeneratoren.

 

Med gennemførelse af investeringsrunden har Blue World Technologies taget et afgørende skridt videre mod kommercialiseringen af methanol brændselscelleteknologien.

 

HjulmandKaptain har sideløbende tillige bistået Blue World Technologies i forbindelse med gennemførelse af en fusion med Danish Power Systems ApS, der blev endeligt gennemført umiddelbart efter investeringsrundens afslutning og kort før nytår.

 

HjulmandKaptain takker for det gode samarbejde med de involverede i processen og ønsker endnu engang parterne tillykke med de vellykkede transaktioner.

 

Holdet hos HjulmandKaptain har i processen bestået af:

Advokat, ejerpartner Thomas T. Bang Christensen
Advokat Jeppe Hallager

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev