Familieretlige forhold

Familieretlige forhold

Familieretlige forhold omfatter alt lige fra ægtepagter og testamenter til skilsmisse og bodeling. Mange får desværre først øjnene op for de juridiske udfordringer, vi møder i hverdagen, når det er for sent. Det bliver stadig mere komplekst at holde styr på 'et helt almindeligt liv' - og få det hele til at hænge sammen. Derfor er det vigtigt, at I får sikret jeres fremtid bedst muligt - også juridisk.

Hos HjulmandKaptain har vi oprettet en specialafdeling, med advokater hvis hjerter banker for familieretten, og som derfor har specialiseret sig dybt indenfor netop denne del af juraen. Vi ved, at ikke to sager er ens - og vil behandle din sag med den omhyggelighed og betydning, som en sag af personlig karakter fortjener. Vi lægger altid vægt på en individuel og kvalificeret rådgivning. 

Vores rådgivning kan eksempelvis vedrøre

 • Oprettelse af testamenter, herunder gennemgang af arve- og formueforhold samt drøftelse af om arvingernes arv bør være særeje. Testamente oprettes fra kr. 5.625 inkl. moms.
 • Børnetestamente
 • Oprettelse af ægtepagt Vi rådgiver om indgåelse af ægtepagter før og under ægteskabet. Indgåelse af ægtepagter kan være et værktøj til at sikre virksomheden, fast ejendom eller andet i tilfælde af skilsmisse. Ægtepagten vil ofte blive udarbejdet sammen med et testamente. Ægtepagt oprettes fra kr. 4.375 inkl. moms. 
 • Vilkår for skilsmisse og separation samt deling af fællesboet En separation og skilsmisse er en svær situation. Det er derfor vigtigt, at processen foregår roligt, specielt, hvis der er børn involveret. Et godt samarbejde med en forstående skilsmisseadvokat er en god start på en vanskelig situation. 
 • Forældremyndighed, bopæl og samværsret I skal aftale, hvem jeres børn skal bo hos. Hvis I ikke kan blive enige, kan advokathjælp være en god idé, da vi på den måde kan varetage dine interesser. 
 • Ægtefælle- & børnebidrag Hvis den ene part har børnene mere end den anden, er det normalt, at den part som ikke primært har jeres børn boende, skal betale et børnebidrag. 
 • Rådgivning om ugifte pars retsforhold, herunder oprettelse af samlivskontrakter eller overenskomster om sameje. Rådgivningen omfatter også arveretlige forhold som oprettelse af testamenter for at sikre partnerens arveret samt spørgsmål vedrørende forsikringsforhold, herunder krydsende livsforsikringer. 
 • Gratis Familietjek Situationer der opstår akut, bliver der ofte taget hånd om, men de mere generelle og almene juridiske dilemmaer er der mange, der glemmer eller gemmer til senere. Gennem vores mange års erfaring med Familieret, har vi således erfaret, at de fleste af os kan have god gavn af at få taget temperaturen på familiens juridiske situation med et Gratis Familietjek. 
 • Lån mellem familiemedlemmer 
 • Arv & Bobehandling Vi varetager arvingernes interesse i forbindelse med dødsboets behandling. 
 • Tvangsfjernelser

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her