Vi rådgiver kunder inden for alle brancher og sektorer. Vi fokuserer altid på at skabe nære relationer, da vi tror på, at vi herigennem kan levere de mest værdiskabende resultater for dig – og din organisation.

Vi er rådgiver for erhvervsvirksomheder, lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder. Vi rådgiver også kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder samt private. 

Vi er tilgængelige, når og hvor det passer dig

Specialiseret rådgivning til dig

Vores vision og kundeløfter

Vores vision er at være Danmarks mest kundeorienterede advokatfirma. Hver dag gør vores mere end 150 engagerede, kompetente medarbejdere deres yderste for, at du får den bedste kundeoplevelse, rådgivning og service.

Vores kundeløfter - Vi er personlige og Vi er tilgængelige – former derudover alt, hvad vi gør. Derfor får du altid enkel, praktisk rådgivning i øjenhøjde, hurtige svar og kontakt med de samme medarbejdere under hele din sag.

9.4

Kundetilfredshed

Vores kunder skal være tilfredse. Det er en afgørende målsætning hos os. Derfor undersøger vi løbende, hvad vores kunder synes om os, vores rådgivning og service. De seneste 30 dage har vores kunder i gennemsnit givet os  9.4 (på en skala fra 1 – 10) fordelt på 45 besvarelser. Det er vi stolte af, men vi arbejder fortsat på at gøre det endnu bedre.

Mere end 150 dedikerede medarbejdere

Vores værdier

Kundeservice

Vi sætter dig som kunde i centrum

Engagement

Vi viser arbejdsglæde og begejstring, og vi hjælper hinanden

Kompetence

Vi deler vores viden

Nærhed

Vi skaber relationer, og vi er tilgængelige

Vi står klar til at hjælpe

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte en af vores specialiserede advokater for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi svarer altid hurtigt og senest den næste hverdag.

Mangler du advokathjælp?

 

Hvis du udfylder kontaktformularen her, kontakter en af vores advokater dig hurtigst muligt eller senest den næste hverdag.

 

Du bør ikke indtaste følsomme personoplysninger som f.eks. helbredsoplysninger eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores privatlivspolitik her

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få din viden direkte fra vores specialister og hold dig opdateret om alt fra nyheder, arrangementer, betydningen af nyeste domme, gode råd og viden om jura inden for de områder, der interesserer dig.

 

Ja tak, hold mig opdateret