Vi støtter flere gode formål

I HjulmandKaptain har vi tradition for at støtte gode formål – både når det gælder velgørenhed og kultur. Vi ser det som vores opgave at vise socialt ansvar.

For os handler det om relationen mellem os og det omliggende samfund, både lokalt men også i videre udstrækning rent geografisk. Vi rækker en hjælpende hånd ud dér, hvor vi vurderer, at vi kan gøre en forskel og yde en målbar og positiv påvirkning, både menneskeligt, samfundsmæssigt og økonomisk.

Vi vil som virksomhed gøre en forskel

– ikke kun i forhold til vores kunder, men også i forhold til det omkringliggende samfund.

Dem vi støtter

En væsentlig del af de velgørende formål, vi støtter, fokuserer på at hjælpe udsatte børn. Vi synes, der er en forpligtelse til at hjælpe de børn, som på den ene eller anden måde har det svært. Derfor støtter vi bl.a. Julemærkehjemmene, Danske Hospitalsklovne, GirlTalk og Gestus Nord.

 

Derudover ser vi det som en vigtig opgave at få bragt problemstillinger som mulighed for uddannelse, fattigdom, ligestilling og sygdomsbekæmpelse i fokus. Derfor støtter vi bl.a. Danmarksindsamlingen og Knæk Cancer.

Kultur, og herunder idræt, skaber store oplevelser for mange og er med til at skabe fællesskaber og samfundsmæssig sammenhængskraft. Vi sponsorerer både store foreninger, klubber og institutioner, som f.eks. Musikkens Hus, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo, Kunsten, AaB, AGF, Vendsyssel FF, Aalborg Teater, Frederikshavn White Hawks, Julemærkefonden, Skagen Museum Vendsyssel Teater og Vendsyssel Elite Badminton og også en række små, lokale foreninger, initiativer og enkeltpersoner.

Vi støtter - logoer