Stå stærkt med en advokat ved din side, når du køber virksomhed

Du skal forholde dig til adskillige ting, når du køber en virksomhed.

Hvad er de skattemæssige forhold ved overdragelsen? Hvordan optimerer du investeringen bedst muligt? Har du overblik over alle relevante oplysninger om den virksomhed, du køber – og hvordan sikrer du, at alt er undersøgt, inden du underskriver?

 

Hvis du skal sikre din investering bedst muligt og have det optimale ud af købet, skal du samtidig have styr på regler og jura undervejs, og hele den proces kan være vanskelig at navigere korrekt igennem uden den rette rådgivning. Derfor sikrer du både dig selv og din investering bedst muligt, når du har en erfaren, specialiseret rådgiver fra HjulmandKaptain ved din side.

Vi kan hjælpe dig med

 

 • At vurdere de skattemæssige forhold og konsekvenser i overdragelsen
 • At gennemføre en juridisk due diligence, der analyserer alle relevante forhold i virksomheden og afdækker alle dens juridiske risici
 • At sikre, at overdragelsen gennemføres på bedste vis i alle henseender
 • At udarbejde en overdragelsesaftale med alle nødvendige garantier for både køber og sælger
 • At kontrollere sikkerhedsstillelse fra sælger
 • At formidle kontakt til økonomiske rådgivere, herunder revisor, som f.eks. kan hjælpe med en vurdering af virksomhedens værdi
 • At hjælpe med efterfølgende integration (post closing)
 • At sikre overdragelsen af kapitalandele (aktier/anparter) og driftsaktiver (aktiver/passiver)
 • At følge op på garantier stillet af sælger, inden garantiperiodens udløb

Du står stærkere med erfaren rådgivning helt fra start

Overdragelsen af dine nye virksomhed kan give problemer, hvis den ikke bliver grebet korrekt an fra start. Der er en lang række juridiske forhold, du skal være opmærksom på – f.eks. skattemæssigt, tidsfrister og anmeldelser, dokumenter og nødvendige analyser – hvis du vil sikre, at din nye virksomhedsinvestering ender så fordelagtigt som muligt.

 

Derfor står du stærkere både under og efter købet, når du fra start får en rådgiver fra HjulmandKaptain til at hjælpe dig. Vi har indgående erfaring med de nødvendige juridiske discipliner, vi kender processen, og vi har overblik over hele forløbet fra start til slut – det beskytter dig også mod uventede overraskelser.

 

Få en advokat, der er specialist i køb af virksomheder

HjulmandKaptains advokater har medvirket til køb og overdragelse af både store og små virksomheder, børsnoterede selskaber og start-ups inden for en lang række forskellige brancher.

 

Du får derfor gavn af vores store erfaring, så du er sikret den korrekte rådgivning - skræddersyet til netop din situation. Ved køb af virksomheder i udlandet tilbyder vi også rådgivning gennem den internationale samarbejdspartner International Jurists.

 

Kontakt os og få en uforpligtende afklaring af, hvordan vi kan styrke dit køb og din investering bedst muligt.

Det siger vores kunder

 • ” For os har den største forskel været den tryghed, HjulmandKaptain gav os. Vi har fået bedre ejeraftaler, og de har belyst forhold, som vi ikke selv var opmærksomme på. Vores advokat har leveret til tiden og har været utrolig fleksibel. ”

  Elin Magnussen, CFO hos Modino AS

 • ” Når man deltager i en kompleks kvotehandel, og der samtidig følger et skib under bygning med, er det vigtigt at være i hænderne på erfarne rådgivere. ”

  Ejerne af Rederiet Isafold om købet af HG 333 Isafold

Vores specialister i virksomhedsoverdragelse

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev