Workshop om tredjelandsoverførsler

Har du styr på din virksomheds tredjelandsoverførsler? Deltag i HjulmandKaptains workshop, og få hjælp og sparring til at udarbejde TIA-skabeloner for jeres relevante tredjelandsoverførsler.

På workshoppen om tredjelandsoverførsler får du udleveret en TIA-skabelon, der skal udfyldes med udgangspunkt i det eller de lande, som din virksomhed overfører personoplysninger til.

 

Vores specialister i databeskyttelsesret står til rådighed, og hjælper dig i mål med at udfylde skabelonerne og drøfte eventuelle problemstillinger.

 

Hvorfor udarbejde en TIA?

Med Schrems II-dommen er det blevet et krav at udarbejde TIAs. Formålet med en TIA er dermed at vurdere og dokumentere lovligheden af overførsler af personoplysninger til usikre tredjelande.

Sådan forløber workshoppen

 

Workshoppen hos HjulmandKaptain varer 3 timer, og I må deltage op til 4 personer fra din organisation.

 

Programmet forløber på følgende måde:

  • I får på forhånd udleveret en tjekliste, som I skal forberede jer ud fra. Her skal I byde ind med, hvilke lande og organisationer, I overfører personoplysninger til.
  • Herefter forbereder vores specialister i databeskyttelsesret sig så vidt muligt på at kunne komme med input til en eller flere af jeres TIA-analyser.
  • På selve workshoppen får I stillet en skabelon til en TIA til rådighed, og I arbejder med at få udfyldt skabelonen for jeres relevante overførsler.

 

Hvis I har mange tredjelandsoverførsler, er det ikke sikkert, at I kan nå at udfylde skabeloner til alle. I så fald kan I udvælge en række overførsler og arbejde med dem på workshoppen.

Pris

Prisen for workshoppen er 12.000 kr.

 

Foruden deltagelse i workshoppen er der i prisen inkludereret 1 times opfølgende telefonisk sparring med en af vores specialister.

 

Prisen er pr. organisation, uanset om man deltager 1 eller 4 personer.

 

Tilmeld dig workshop om TIA

Kunne du tænke dig at deltage i en workshop hos HjulmandKaptain og få hjælp og sparring til din virksomheds tredjelandsoverførsler, så kontakt Karina Søndergaard på kso@70151000.dk for at tilmelde dig.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev