Få din databehandleraftale kvalitetssikret af advokater med speciale i databeskyttelse

Det er lovpligtigt at indgå en databehandleraftale, når du starter et samarbejde, hvor en del af opgaven er at behandle personoplysninger.

Hos HjulmandKaptain kan vores erfarne specialister i databeskyttelse rådgive og hjælpe dig, uanset om du er dataansvarlig eller databehandler.

 

Vi kan hjælpe dig med:

  • At gennemgå og rådgive dig om eventuelle ændringer i en databehandleraftale
  • At forhandle databehandleraftalen på plads med din leverandør eller kunde
  • At udarbejde hele databehandleraftalen

Er der fælles dataansvar?

 

I nogle situationer kan der være et fælles dataansvar. Det er, når to eller flere dataansvarlige behandler de samme personoplysninger, men til hver sit formål. I de tilfælde, er der krav om, at der skal udarbejdes en aftale om fælles dataansvar. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig ved fælles dataansvar her

Vi skræddersyr aftalen, så den sikrer tryghed for både databehandler og dataansvarlig

Den bedste aftale er en aftale, der er fremtidssikret, og som alle parter er trygge ved.

 

Hos HjulmandKaptain har vi derfor altid fokus på at sikre, at indholdet i databehandleraftalen er korrekt udfyldt og tager højde for de tilpasninger og justeringer, som er nødvendige i din konkrete situation.

 

En databehandleraftale skal nemlig kun forholde sig til det, som er relevant for den enkelte aftale og de ydelser, som leveres.

 

Lad vores specialister i databeskyttelse hjælpe med dine databehandleraftaler 

Skal du indgå en databehandleraftale, og er du i tvivl om, hvorvidt den lever op til reglerne i GDPR? Eller skal du i gang med at udarbejde en helt ny databehandleraftale? Så er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne specialister i databeskyttelse for konkret rådgivning og sparring.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev