Book et foredrag

Book et foredrag hos HjulmandKaptain

Vi tilbyder foredrag til grupper og foreninger, som er interesseret i at høre nærmere om familieret og/eller om erstatning og forsikringsforhold, når man er kommet til skade.

Det er muligt at kombinere foredraget, så det omhandler både erstatning og familieret, men vi tilbyder også separate foredrag. Det afhænger alt sammen af jeres ønsker og behov.

Foredrag om erstatning og forsikringsforhold kan vedrøre emner som piskesmæld, trafikulykke, vold, patientskade, arbejdsskade eller andet.

Foredrag vedrørende familieret kan blandt andet omhandle arv, testamenter, oprettelse af ægtepagt, fremtidsfuldmagter, retsforhold for ugifte par, skifte af dødsboer, bodeling ved skilsmisse.

Har I konkrete emner eller problemstillinger, som I gerne vil høre om, så skriv det endelig til os, så skræddersyr vi et foredrag, der matcher jeres konkrete ønsker.

Foredraget kan finde sted online, hos jer eller på et af vores kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn eller Hjørring. Vi bestræber os på, at foredraget er gratis afhængig af, hvor det finder sted.

Kontakt os - og book et foredrag

Kunne et foredrag have interesse for dig og din forening eller organisation, eller ønsker I at høre nærmere om muligheden for at booke et foredrag, så tag endelig kontakt til en af vores advokater eller ring til os på telefon 7015 1000. 

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at booke os til et foredrag?

Hvis et foredrag om personskadeerstatning eller familieret lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Lad os aftale en uforpligtigende snak, så vi kan få styr på det praktiske.

Se vores persondatapolitik her