Sygedagpengeregres

Regres

Regres betyder ret til erstatning for andre end den direkte skadelidte. HjulmandKaptain beskæftiger sig især med to former for regres, nemlig sygedagpengeregres og arbejdsgiverregres. Der kan kræves regres i forbindelse med alle ulykker, hvor der er en ansvarlig 3. part. I praksis udbetales langt de største regresbeløb i forbindelse med trafikulykker. 

Sygedagpengeregres

De kommunale budgetter er pressede, og mange kommuner har fået øjnene op for, at det kan betale sig systematisk at udnytte muligheden for sygedagpengeregres i henhold til erstatningsansvarslovens § 17, stk. 1.

HjulmandKaptain har bistået kommuner med sygedagpengeregres siden 1997 og har i dag et samarbejde med mere end 25 kommuner.

Læs mere om vores samarbejder her:

Albertslund Kommune

Rudersdal Kommune

Ballerup Kommune

Faxe Kommune

Slagelse Kommune

Sønderborg Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune

Skanderborg Kommune

Mariagerfjord Kommune

Arbejdsgiverregres

Kommer en medarbejder til skade f.eks. ved en trafikulykke, og arbejdsgiver udbetaler løn i sygeperioden, har arbejdsgiver mulighed for at kræve udgifter til vikar m.m. betalt af modpartens ansvarsforsikringsselskab, jfr. erstatningsansvarslovens § 17, stk. 2.

Der er hjælp at hente

Vi systematiserer inddrivelsen af regresbeløb i kommunerne og hjælper arbejdsgiverne med at vurdere muligheden for regres for vikarudgifter.

Ring gerne til vores regresteam og få et godt råd eller et tilbud.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til vores regresteam?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her