Birgitte Pedersen indtræder som ny bestyrelsesformand for HjulmandKaptain

Nyhed
09.12.2022

Som led i et planlagt generationsskifte er Birgitte Pedersen blevet valgt som ny bestyrelsesformand for HjulmandKaptain. Birgitte Pedersen afløser Karsten Madsen, som har været formand i 8 år.

Birgitte Pedersen, som er specialiseret inden for særligt procesret, har været i HjulmandKaptain siden 1995 og har siden 2007 været ejerpartner i firmaet. Birgitte Pedersen er kontorleder på vores kontor i Hjørring og har siden 2008 været en del af bestyrelsen, hvor hun nu tager over på formandsposten.

 

Jeg er stolt over at tage over på formandsposten efter Karsten, som har gjort det rigtig godt i mange år - også nogle år, som har været udfordrende på grund af bl.a. covid-19. HjulmandKaptain er et veldrevet firma med en rigtig god virksomhedskultur, som jeg er vokset op i som advokat. Der er tale om et firma med motiverede partnere og medarbejdere, som yder en stor indsats. Derfor kan jeg kun være stolt over at overtage formandsposten,” siger Birgitte Pedersen.

 

Siden 2014 har Karsten Madsen været formand for HjulmandKaptains bestyrelse og fratræder nu som bestyrelsesformand, men fortsætter som medlem af bestyrelsen.

 

Som afgående formand takker jeg for den tillid mine ejerpartnerkolleger har vist mig i min rolle som bestyrelsesformand gennem de seneste 8 år. Det har været nogle spændende år, men tiden er inde til, at en ny formand bør tage over for sammen med vores Managing Partner at sikre firmaets fortsatte udvikling. Jeg ved, at Birgitte vil gøre det godt i sin nye rolle og overgiver derfor med sindsro stafetten til Birgitte,” udtaler Karsten Madsen.

 

Bestyrelsen består efter den nye konstituering af:
Birgitte Pedersen, Bestyrelsesformand
Karsten Madsen
Søren Ehlert

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev