Køb & Salg af virksomhed

Køb og Salg af virksomhed

Synes du også, det kan være svært at overskue de mange faser, som er i forløbet med at Købe eller Sælge en virksomhed? Har du også følelsen af, at nye uoverskuelige regler, papirer m.v. dukker op – ud af det blå? Så lad os hjælpe dig, og give dig trygheden tilbage! Vi rådgiver hvert år mange danske og udenlandske virksomheder om alle de juridiske- og praktiske forhold, der knytter sig til overdragelse af virksomhed i Danmark og i udlandet.   

En virksomhedsoverdragelse kan medføre mange problemer, hvis den ikke gribes professionelt an. Der er således en lang række forhold, du skal være opmærksom på.

  • Er alle relevante oplysninger fremskaffet?
  • Har du overblik over de skattemæssige forhold og konsekvenser ved overdragelsen?
  • Gennemføres overdragelsen i alle henseender på den mest hensigtsmæssige måde?
  • Overdragelse af kapitalandele (Aktier/anparter) samt overdragelse af driftsaktiviteter (aktiver/passiver)
  • Indeholder overdragelsesaftalen de nødvendige garantier, både, hvis du er køber og hvis du er sælger?

Det betyder, at du skal have indblik i en lang række juridiske discipliner og ikke mindst bevare overblikket, for at kunne gennemføre en virksomhedsoverdragelse på betryggende vis.

HjulmandKaptains advokater har i en lang årrække medvirket til overdragelse af et stort antal virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi har derfor stor erfaring på området, hvilket sikrer dig tryghed for, at du modtager den korrekte rådgivning - skræddersyet til netop din situation.

Det er vores erfaring, at en virksomhedsoverdragelse har størst chance for at blive en succes, hvis den gennemføres i tæt samarbejde mellem virksomheden, dens ledelse og ejere samt de hertil knyttede rådgivere, herunder særligt advokat og revisor. Vores erfaring og juridiske specialister inden for de relevante fagområder, er din tryghed.

Er planen at videreføre din virksomhed til familien, er vores erfaring, at den overordnede udfordring altid er at få gjort sig de nødvendige overvejelser og forberedelser i tide - inden det er for sent. Læs mere om generationsskifte her

Ved køb eller salg af virksomheder i udlandet tilbyder HjulmandKaptain endvidere rådgivning gennem den internationale samarbejdspartner International Jurists.

Med HjulmandKaptain som rådgivere kan vi hjælpe dig med at få overblik over de mange faser i en typisk ejerskifteproces, så du står stærkere til at klare udfordringerne.

 

 

 

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for rådgivning ifm. køb og salg af virksomhed?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her