Strafferet

Strafferet

I HjulmandKaptains strafferetsafdeling er vi specialiseret i alle typer straffesager, stor som lille, særlovsovertrædelser, færdselssager, almindelige, transportretlige omfattende køre/hviletid, tachografovertrædelser, overtrædelse af arbejdsmiljøloven samt skatte-moms-afgiftsstrafferet.

Vi rådgiver private og erhvervsvirksomheder.

Vi har betydelig erfaring som forsvarere, møder dagligt ved byretterne og meget jævnligt ved landsretterne, ligesom vi efteruddanner os løbende, således at vi er opdateret med seneste lovændringer og retspraksis inden for strafferetten.

Vores forsvar er målrettet, engageret, grundigt, kompetent og effektivt for at sikre vores kunder det bedste forsvar.

Vi repræsenterer vores kunder i alle stadier i sagen, under efterforskning som mistænkt, ved varetægtsfængsling og som tiltalt under retssagen. 

HjulmandKaptains forsvarere beskikkes også jævnligt som bistandsadvokat, hvor vi varetager forurettedes interesser bedst muligt.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i strafferet?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her