Hos HjulmandKaptain står vi klar til at hjælpe din virksomhed med at implementere og overholde reglerne i persondataforordningen, således du kan undgå de sanktioner, der er knyttet til en overtrædelse af reglerne. Vi tilbyder derfor fire pakkeløsninger.

Pakkerne er ment som en hjælp til at komme i gang med det dokumentationsmateriale, persondataforordningen kræver. Det er derfor vigtigt, at du forholder dig til og tilpasser materialet din virksomheds situation og arbejdsgange. Du skal derfor også være opmærksom på, at der kan være forhold, som er relevante at dokumentere, men som ikke er nævnt i pakkerne.

Pakke A
  • Generel tjekliste til implementering af persondataforordningen
  • Skabelon til fortegnelser over behandlingsaktiviteter
  • Tjekliste til udarbejdelse af persondatapolitik

Prisen for pakke A er kr. 2.500 ekskl. moms.

Pakke B
  • Generel tjekliste til implementering af persondataforordningen
  • Skabelon til fortegnelser over behandlingsaktiviteter
  • Vejledning til udarbejdelse af fortegnelsen
  • Skabelon til informationssikkerhedspolitik, som beskriver de overordnede rammer for behandling af personoplysninger
  • Et detaljeret eksempel på en persondatapolitik, som beskriver håndteringen af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere
  • Eksempel på samtykkeerklæring
  • Skabelon til databehandleraftale

2 timers mundtlig rådgivning (hos os eller pr. telefon) om gennemførelse af analyse, udarbejdelse af politikker, besvarelse af spørgsmål mv.

Prisen for pakke B er kr. 15.000 ekskl. moms.

Pakke C
  • Generel tjekliste til implementering af persondataforordningen
  • Skabelon til fortegnelser over behandlingsaktiviteter
  • Vejledning til udarbejdelse af fortegnelsen
  • Skabelon til informationssikkerhedspolitik, som beskriver de overordnede rammer for behandling af personoplysninger
  • Et detaljeret eksempel på en persondatapolitik, som beskriver håndteringen af personoplysninger om ansøgere og medarbejdere
  • Eksempel på samtykkeerklæring
  • Skabelon til databehandleraftale
  • Halvdagskursus (3 timer) eller heldagskursus (6 timer) for de relevante medarbejdere (op til 25 personer) i virksomheden med fokus på dataflowsanalyse, udarbejdelse af politikker og persondata i ansættelsesforhold. Kurset afholdes hos virksomheden, og der tages udgangspunkt i den konkrete virksomhed under kurset.

Prisen for pakke C med halvdagskursus er kr. 17.000 ekskl. moms og transport.

Prisen for pakke C med heldagskursus er kr. 22.000 ekskl. moms og transport.

Pakke D
  • Pakke D er en udvidelse af pakke C. I pakke D får din virksomhed, udover det nævnte indhold i pakke C, også 2 timers mundtlig rådgivning med opfølgning på kursus og jeres eget arbejde med dokumenterne.

Prisen for pakke D med halvdagskursus er kr. 20.000 ekskl. moms og transport.

Prisen for pakke D med heldagskursus er kr. 25.000 ekskl. moms og transport.

Hvis du er interesseret i en af de nævnte pakker, skal du blot kontakte os og oplyse, hvilken pakke du ønsker. Du vil herefter modtage materialet samt et forslag til et tidspunkt for en telefonsamtale/møde eller afholdelse af kursus – afhængig af hvilken pakke du har valgt. Hvis der er spørgsmål til indholdet af pakkerne, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i persondata og persondataloven?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.