GDPR-Compliance Vurdering

Få en GDPR-Compliance Vurdering

Implementering af persondatareglerne kan være en omfangsrig opgave og med nye retningslinjer og ny praksis, der løbende kommer til, stilles der store krav til virksomhederne, som skal sørge for kontinuerlig implementering og tilpasning til reglerne.

Det kan derfor være trygt og godt at vide, at det dokumentationsmateriale, herunder fortegnelse, procedurer og politikker, man har udarbejdet, overholder persondatareglerne.

Hos HjulmandKaptain tilbyder vi derfor en GDPR-Compliance Vurdering, hvor vores specialister i persondataret hjælper din virksomhed med at sikre, at det materiale, I har udarbejdet, overholder persondatareglerne.

Hov, hvis du gerne vil se denne video, skal du ændre i dit cookiesamtykke. Åbn cookievælger og accepter marketing-cookies. Åben cookievælger


Hvad indebærer en GDPR-Compliance Vurdering?

En GDPR-Compliance Vurdering tager udgangspunkt i jeres situation og ønsker, og omfanget afhænger naturligvis af jeres behov. Normalt vil en GDPR-Compliance Vurdering omfatte en gennemgang af jeres generelle GDPR-dokumentation, herunder fortegnelse, politikker og procedurer, hvorvidt I har rette behandlingshjemmel, om der er indgået databehandleraftaler samt jeres tilsyn med databehandlerne.

HjulmandKaptains specialister i persondataret identificerer mulige risikoområder og ser på kvaliteten og tilstrækkeligheden af det, som din virksomhed har udarbejdet og implementeret.

Afslutningsvis får din virksomhed en rapport, som indeholder en vurdering af, hvorvidt persondatareglerne overholdes samt konkrete anbefalinger til løsninger eller yderligere tiltag.

Hvis der er materiale, f.eks. fortegnelser, databehandleraftaler, politikker mv., som ikke er tilstrækkelige, tilbyder vi naturligvis også at udarbejde og tilrette dette materiale, således din virksomhed bliver fuld compliant med persondatareglerne.

Få hjælp til implementering af persondatareglerne

Ønsker din virksomhed at få overblik over, hvor I skal fokusere, og ønsker I tryghed i, at det, I gør, efterlever persondatareglerne, så tøv ikke med at kontakte vores specialister i persondataret. De står klar til at hjælpe din virksomhed.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i persondata og persondataloven?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her