Få en erklæring på databeskyttelsesniveauet i din virksomhed

Få en erklæring på databeskyttelsesniveauet i din virksomhed

Hvis din virksomhed bliver anmodet om at dokumentere, at I overholder reglerne i databeskyttelsesforordningen, kan en erklæring fra HjulmandKaptain være et værdifuldt redskab.

Dokumentationskravet i databeskyttelsesforordningen betyder, at virksomheder i nogle situationer kan blive bedt om at dokumentere, at de overholder reglerne - og det er ikke nødvendigvis nogen nem opgave at gennemskue, hvad der konkret skal fremlægges af dokumentationsmateriale i sådan en situation.

Vi tilbyder derfor at udarbejde en erklæring, der beskriver databeskyttelsesniveauet i din virksomhed baseret på reglerne i databeskyttelsesforordningen.

Det dækker erklæringen
Erklæringen bygger på en række kontroller og undersøgelser, som vi foretager forud for udarbejdelsen af erklæringen.

Inden vi udfører kontroller og undersøgelser tager vi en snak om, hvilke konkrete forhold erklæringen skal vedrøre. Kontrollen og erklæringens dækningsomfang kan derfor variere alt efter din virksomheds behov og ønsker. Prisen på erklæringen afhænger ligeledes af, hvad vi i fællesskab bliver enige om, at erklæringen skal indeholde.

Formålet med erklæringen
Det kan være et krav fra kunder, samarbejdspartnere mv., at din virksomhed kan dokumentere, at reglerne i databeskyttelsesforordningen overholdes. Med en erklæring fra HjulmandKaptain får din virksomhed dermed et dokument at fremvise, og vi hjælper også gerne med at vurdere, om der skal vedlægges yderligere materiale til erklæringen, hvis I har en konkret forespørgsel fra en kunde eller samarbejdspartner.

Er du interesseret i, at vi udarbejder en erklæring om databeskyttelsesniveauet i din virksomhed, så kontakt os, og vi kan aftale et tidspunkt for et første møde.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Er du interesseret i, at vi udarbejder en erklæring om databeskyttelsesniveauet i din virksomhed?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre nærmere, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her