Persondata

Persondata - Persondataloven

En personoplysning kan være alt lige fra banale oplysninger om navn og adresse til meget private oplysninger om helbred, fagforeningsmæssige tilhørsforhold eller politisk overbevisning. Uanset karakteren af personoplysningen skal persondatareglerne overholdes for at undgå store bøder og de registreredes erstatningskrav. 

Hos HjulmandKaptain står vi klar til at hjælpe din virksomhed med at overholde og implementere persondataforordningen. Vi tilbyder individuel rådgivning foruden en række pakkeløsninger, som kan hjælpe din virksomhed med at komme i gang med det dokumentationsmateriale, persondataforordningen kræver. Du kan læse mere om vores pakkeløsninger her

Har du styr på GDPR? Tag HjulmandKaptains GDPR-test her

System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): Connection Timeout Expired.  The timeout period elapsed while attempting to consume the pre-login handshake acknowledgement.  This could be because the pre-login handshake failed or the server was unable to respond back in time.  The duration spent while attempting to connect to this server was - [Pre-Login] initialization=2; handshake=15003;  ---> System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): The wait operation timed out
   at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, UInt32 waitForMultipleObjectsTimeout, Boolean allowCreate, Boolean onlyOneCheckConnection, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection)
   at System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.TryGetConnection(DbConnection owningObject, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal& connection)
   at System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.TryGetConnection(DbConnection owningConnection, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions, DbConnectionInternal oldConnection, DbConnectionInternal& connection)
   at System.Data.ProviderBase.DbConnectionInternal.TryOpenConnectionInternal(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory, TaskCompletionSource`1 retry, DbConnectionOptions userOptions)
   at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpenInner(TaskCompletionSource`1 retry)
   at System.Data.SqlClient.SqlConnection.TryOpen(TaskCompletionSource`1 retry)
   at System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open()
   at Umbraco.Core.Persistence.FaultHandling.RetryPolicy.<>c__DisplayClass20_0.<ExecuteAction>b__0()
   at Umbraco.Core.Persistence.FaultHandling.RetryPolicy.ExecuteAction[TResult](Func`1 func)
   at Umbraco.Core.Persistence.Database.OpenSharedConnection()
   at Umbraco.Core.Persistence.Database.BeginTransaction(IsolationLevel isolationLevel)
   at Umbraco.Core.Scoping.Scope.get_Database()
   at Umbraco.Core.Persistence.Repositories.DictionaryRepository.DictionaryByKeyRepository.PerformFetch(Sql sql)
   at Umbraco.Core.Persistence.Repositories.SimpleGetRepository`3.PerformGet(TId id)
   at Umbraco.Core.Cache.DefaultRepositoryCachePolicy`2.Get(TId id, Func`2 performGet, Func`2 performGetAll)
   at Umbraco.Core.Persistence.Repositories.DictionaryRepository.Get(String key)
   at Umbraco.Core.Services.LocalizationService.GetDictionaryItemByKey(String key)
   at Umbraco.Web.Dictionary.DefaultCultureDictionary.get_Item(String key)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_embed_cshtml.Execute() in d:\wwwroot\hjulmandkaptain-umbraco-712\Views\Partials\Grid\Editors\Embed.cshtml:line 15
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in d:\wwwroot\hjulmandkaptain-umbraco-712\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20
ClientConnectionId:896e379e-0380-42a0-bea5-13c764e495c8
Error Number:-2,State:0,Class:11

Blot virksomheden ligger inde med medarbejdernes private kontaktoplysninger, oplysninger om sygdom eller økonomi eller kunders købshistorik eller kontaktoplysninger, løber man ind i persondatareglerne.

For at omsætte de komplekse regler til konkrete løsninger på de forskellige berørte områder har vi valgt at sammensætte et hold advokater med juridisk ekspertise inden for persondataret, ansættelsesret, markedsføringsret, forvaltningsret, udbudsret og IT-ret, som alle står klar til at bistå dig med følgende

Håndtering af persondata i forbindelse med

  • Virksomhedsoverdragelse og konkurs
  • Kreditgivning
  • Markedsføring
  • Ansættelse og afskedigelse af medarbejdere
  • HR-afdelingens daglige drift
  • Etablering af whistleblower-ordning
  • Overvågning, kontrol og registrering af medarbejdere og kunder
  • Henvendelser fra de registrerede vedrørende behandlingen af personoplysninger
  • Overførsel af data ud af EU

IT-sikkerhed

  • Databehandleraftaler og underdatabehandleraftaler
  • Opbevaring og sletning af personoplysninger
  • Outsourcing af IT-systemer Cloud-løsninger
  • Indkøb af IT-løsninger, herunder udarbejdelse af kravsspecifikation

Complianceproces på baggrund af internationalt anerkendte standarder

  • Udarbejdelse af konsekvensanalyse (DPIA)
  • Etablering af DPO-funktion (databeskyttelsesrådgiver)
  • Udarbejdelse af politikker og uddannelse af personale
  • Rådgivining om tekniske og organisatoriske forandringer

Databrud

  • Håndtering af databruddet
  • Anmeldese til Datatilsynet
  • Bistand ved Datatilsynets undersøgelse
  • Underretning til de registrerede
  • Håndtering af erstatningskrav
  • Håndtering af bødekrav
  • Sikring mod fremtidige databrud

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i persondata og persondataloven?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her