Metrobyggeri

Metrobyggeri

Metrobyggeriet og de gener, som det kan medføre for omkringliggende beboere, fylder ofte meget i pressen, hvilket er ganske forståeligt. Et metrobyggeri er omfattende, det larmer, og det medfører ofte et helt forandret byliv, efter det er færdiggjort.

Det er derfor også vigtigt, at man fra start skaber et overblik over, hvilke gener og forandringer metroen konkret medfører for ens bolig. Dette skyldes, at metroen kan medføre, at man skal afstå sin ejendom, blive pålagt restriktioner, eller skal tåle nye forhold/gener. Hvis man er udsat for dette, vil der ofte være tale om ekspropriation. Alt afhængig af, hvad man som nabo til metroen skal acceptere, har betydning for, hvilke rettigheder og muligheder man har i ekspropriationsprocessen.

Du kan læse mere om de generelle betingelser for ekspropriation her

Hos HjulmandKaptain sikrer vi, at du får det, du har krav på, hvis der skal bygges en metro i dit nabolag. Du er meget velkommen til at tage direkte kontakt til os.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i ekspropriation?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her