Er du omfattet af en ulykkesforsikring ved CBL Insurance Europe?

Nyhed
02.04.2020

Har du været udsat for en skade, og var du på det tidspunkt omfattet af en ulykkesforsikring ved forsikringsselskabet CBL Insurance Europe?

Så skal du være opmærksom på, at forsikringsselskabet, hjemmehørende i Irland, er blevet pålagt at standse alle erstatningsudbetalinger med øjeblikkelig virkning.

 

CBL Insurance Europe har blandt andet haft samarbejde med Det Faglige Hus og stod for den kollektive ulykkesforsikring i perioden 1. januar 2015 og 31. december 2017. 

 

Det forventes, at erstatningsudbetalingerne vil blive foretaget af enten den danske eller den irske garantiordning for forsikringskunder.

 

Det kan dog tage noget tid, inden erstatningsudbetalingerne begynder. Caplin Forsikringsagentur har overtaget skadesbehandlingen og vil forestå den videre sagsbehandling.

 

Hvis du ikke har anmeldt din skade endnu, vil vi anbefale, at du får det gjort snarest muligt. En skade skal anmeldes til ulykkesforsikringen inden for 3 år fra skadestidspunktet.

 

I forbindelse med forsikringsselskabet CBL Insurance Europes konkurs er der dog en forkortet frist. Fristen for anmeldelse af skader sket i perioden 12. september 2017 til 31. december 2017 er dog senest den 12. september 2020. Hvis du anmelder skaden senere end den 12. september 2020, mister du din ret til dækning for skaden, også selvom anmeldelsen sker inden for 3-års fristen.

 

Du kan anmelde din skade med dit NemID her

 

Er du i tvivl om din retsstilling, eller ønsker du hjælp til din sag, er du velkommen til at kontakte os.

Del:

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev