Advokaterne på Torvet bliver en del af HjulmandKaptain

Nyhed
22.06.2017

Advokaterne på Torvet i Sæby med advokaterne John Henrik Andersen og Jens Christian Christensen bliver nu en del af HjulmandKaptain i henholdsvis Frederikshavn og Hjørring.

Advokaterne John Henrik Andersen og Jens Christian Christensen, der er indehavere af Advokaterne på Torvet i Sæby, bliver nu en del af Nordjyllands største advokatfirma, HjulmandKaptain.

 

- Det er to rigtig dygtige advokater, som nu efter fælles forståelse vil fortsætte deres advokatgerning hos os. Begge er højt respekterede og har et solidt netværk, og vi glæder os til at byde dem velkommen fra 1. januar 2018, siger advokat og bestyrelsesformand i HjulmandKaptain Karsten Madsen fra kontoret i Frederikshavn.

John Henrik Andersen og Jens Christian Christensen etablerede Advokaterne på Torvet i 1986, men har siden 2004 haft kontor i Det Gl. Bibliotek på Frederikshavnsvej i Sæby. Her har John Henrik Andersen udmærket sig inden for miljøret, insolvensret og privatret, mens Jens Christian Christensen i dag er en af Jyllands mest anerkendte strafferetsadvokater. De to advokater har dog erkendt, at det bliver sværere og sværere at drive selvstændig advokatforretning, og det er den væsentligste årsag til, at de to advokater nu ønsker at blive en del af noget større:

 

- Vores fag og branche bliver mere og mere kompleks, og her har de store advokatfirmaer som HjulmandKaptain en lang række fordele. De enkelte advokater kan trække på et stort antal interne specialister fordelt på mange juridiske fagområder. Det er en klar styrke, og det glæder vi os til at blive en del af, siger advokat John Henrik Andersen og fortsætter: - Konkret står vi over for omfattende investeringer i forhold til den digitalisering, som advokatbranchen er i gang med. Retssagerne bliver digitale, og en ny persondataforordning skal implementeres. Timingen er derfor god for os.

 

Advokat John Henrik Andersen har valgt at blive en del af HjulmandKaptains kontor i Frederikshavn, mens advokat Jens Christian Christensen rykker til kontoret i Hjørring, da han i forvejen bruger meget af sin tid i retten i Hjørring. De to advokater bor dog stadig privat i Sæby, hvor mange af HjulmandKaptains advokater også bor:

 

- Advokaterne på Torvet er den sidste selvstændige advokatforretning i Sæby, og denne lukker nu ned som følge af vores aftale med Advokaterne på Torvet, men Sæby er stadig den by i Vendsyssel, hvor de fleste af vores advokater bor privat, siger Karsten Madsen og fortsætter: - Vi ser således frem til at kunne yde en god service og rådgivning til den kundekreds, som indtil overdragelsen har været kunder hos Advokaterne på Torvet.

 

Det er da heller ikke tilfældigt, at John Henrik Andersen og Jens Christian Christensen har valgt at gå til netop HjulmandKaptain:

 

HjulmandKaptain var af flere grunde vores klare førstevalg. Vi kender mange af vores fremtidige kolleger og har stor respekt for deres både menneskelige og faglige virke. Ikke mindst derfor ser vi sammensmeltningen som en ideel løsning, slutter advokat Jens Christian Christensen.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Advokat og bestyrelsesformand Karsten Madsen, HjulmandKaptain, tlf. 70 15 10 00, tlf. dir. 72 21 16 57, mobil 40 63 12 02 og e-mail: kma@70151000.dk
  • Advokat John Henrik Andersen, HjulmandKaptain, tlf. 98 46 44 00, mobil 40 46 30 43
  • Advokat Jens Christian Christensen, HjulmandKaptain, tlf. 98 46 44 00
  • Presseservice: Publicity, Esben Lind, mobil 25 14 58 16 og e-mail: esben@publicity.dk

 

Om HjulmandKaptain

HjulmandKaptain blev - som fusioneret virksomhed - etableret i 2000 og er i dag en af Danmarks større advokatvirksomheder. Virksomheden beskæftiger over 140 medarbejdere, heraf 55 jurister.

HjulmandKaptain har kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Hjørring og har via samarbejde med ITD kontorer i Padborg og København. Samtlige jurister og juridiske assistenter arbejder som specialister inden for forskellige juridiske fagområder.

 

Læs mere på www.hjulmandkaptain.dk.

 

Del:

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev