Hvornår skal offentlige myndigheder huske at anonymisere persondata?

Podcast
21.10.2022

Hver dag videregiver offentlige myndigheder personoplysninger om borgere. Det sker f.eks. i forbindelse med aktindsigt, partshøring eller når myndighederne beder om oplysninger hos hinanden. Men må myndighederne videregive alle oplysninger?

Det drøfter Lóa Skau Björnsson og Nicoline Madsen i denne podcast, hvor du bl.a. kan høre mere om, hvordan man håndterer oplysninger, der er omfattet af navne- og adressebeskyttelse, oplysninger, der ikke er relevante for sagen samt opmærksomhedspunkter, når myndighederne henter oplysninger hos hinanden.

 

Du får desuden tre gode råd til, hvordan myndigheder kan begrænse arbejdet med anonymisering og sikre, at videregivelsen af personoplysningerne overholder lovgivningen.

 

Hvis du har spørgsmål til podcasten eller har brug for hjælp til dit arbejde med databeskyttelse, er du altid velkommen til at kontakte vores persondatateam.

 

Varighed: 6 min. og 41 sek.


Download podcast

Vil du vide mere om GDPR?

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister i GDPR. Kontakt os for at høre nærmere eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Ja tak, hold mig opdateret