Fremtidsfuldmagt - Hvad skal den indeholde, og hvordan oprettes den?

Du har med en fremtidsfuldmagt mulighed for på forhånd at tage stilling til, hvem der skal repræsentere dig og handle på dine vegne, hvis du bliver svækket, syg eller mister evnen til at tage vare på dine økonomiske og personlige forhold.

Der er flere overvejelser at gøre sig, og i denne podcast kan du høre advokaterne Helle Mørch Sørensen og Rebekka Højmark-Breiner fortælle nærmere om, hvad en fremtidsfuldmagt er, hvad den skal indeholde, samt hvordan den oprettes og sættes i kraft.

I podcasten får du også svar på, hvad forskellen mellem en fremtidsfuldmagt og en generalfuldmagt er, samt hvorfor fremtidsfuldmagten ofte er at foretrække fremfor generalfuldmagten.

Der er mange juridiske og praktiske forhold, der skal tages stilling, for at fremtidsfuldmagten har det rigtige indhold i forhold til netop din situation. Så har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med oprettelse af en fremtidsfuldmagt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også et gratis familietjek, hvor vi blandt andet kan tage en snak om, hvilke overvejelser der er væsentlige at tage stilling til for dig.

Podcastens varighed: 9 min og 14 sek.

00:00
00:00

Kontakt