Social og Beskæftigelse

Compliance og awareness på det social- og beskæftigelsesretlige område

Medarbejderne i de offentlige myndigheder løber stærkt, og der stilles hele tiden krav om effektivisering. Samtidig stilles der krav til, at der ydes korrekt vejledning og træffes de rigtige afgørelser over for den enkelte borger. Det kan i det daglige være svært at gennemskue, om alle regler og krav opfyldes under en kompliceret og foranderlig lovregulering.

HjulmandKaptain tilbyder i den forbindelse rådgivning og vejledning til offentlige myndigheder inden for det social- og beskæftigelsesretlige område. Vi tilbyder både rådgivning om indholdet af lovgivningen, og hjælp til implementering af tiltag, som kan være med til at sikre overholdelse af reglerne. Vores rådgivning omfatter blandt andet kvalitetssikring af kommuners agtede afgørelser inden for det social- og beskæftigelsesretlige område og sagsbehandlingens processuelle skridt – vi stiller eksempelvis skarpt på forvaltningsrettens krav til sagsbehandling og til afgørelser truffet af offentlige myndigheder.

Kontakt nedenstående for at høre nærmere om, hvordan HjulmandKaptain kan være behjælpelige for jer.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale inden for det social- og beskæftigelsesretlige område?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her