Sådan kommer du bedst muligt igennem konkurs

En konkurs er en alvorlig proces. De færreste har heldigvis prøvet det før, konsekvenserne kan virke voldsomme, og du skal hele tiden forholde dig til økonomi, jura og fremtidsperspektiverne for såvel kreditorerne som dig selv.

Du står derfor langt stærkere med en erfaren advokat fra HjulmandKaptain som rådgiver, fordi vi har et indgående kendskab til konkursloven, dine juridiske muligheder og specialiseret erfaring i at håndtere konkurssager som både advokat og kurator.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Indledende analyse af situationens alvor samt eventuelle drøftelser med kreditorer, herunder pengeinstitut
  • At udarbejde og indlevere konkursbegæring inkl. udarbejdelse af de nødvendige bilag hertil
  • At blive udpeget og fungere som kurator

Du kan muligvis selv pege på en kurator

Som skyldner har du mulighed for at pege på, hvilken kurator du gerne vil have til at stå for afvikling og salg af dit bo – men i sidste ende er det skifterettens beslutning. Du er således ikke garanteret at få dit ønske opfyldt. Skifteretten forholder sig til dit ønske og rådfører sig herefter med kreditorerne, hvorefter skifteretten udpeger den endelige kurator på baggrund af kreditorernes afstemning.

 

Vi kan træde til som kurator, hvis du ønsker det, herunder drøfte udpegelse af kurator med de relevante kreditorer forud for indlevering af konkursbegæring.

 

Vælg en erfaren advokat, der er specialist i konkursloven

Vores advokater arbejder hver dag med konkurssager for alle typer af virksomheder fordelt over hele landet.

 

Det betyder, at vi har en omfattende erfaring som advokat og kurator i konkursboer, så vi kan navigere din konkurs effektivt gennem både forskellige interesser og stort tidspres. Ligeledes kan vi hjælpe dig med at afklare, om en konkurs vitterligt er løsningen for dig, eller om virksomheden er bedre tjent med en rekonstruktion eller noget helt tredje.

 

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af din situation.

Få mere viden om konkurs

Konkurs er ikke den eneste løsning

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev