01 okt 2019

Christian Hartvig tiltrådt som specialist i forretningsudvikling og advokat hos HjulmandKaptain

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til Christian Hartvig som pr. 1. oktober 2019 er tiltrådt som specialist i forretningsudvikling og advokat hos HjulmandKaptain.

Christian Hartvig kommer fra en stilling som CEO hos Poul Due Jensens Fond og har forinden været General Counsel hos Grundfos Holding A/S i mere end ti år. Christian Hartvig har derudover en baggrund som advokat og juridisk rådgiver.

Christian Hartvig besidder betydelig erfaring med strategisk forretningsudvikling, og han skal med sine kompetencer være med til at udvikle HjulmandKaptains forretning med fokus på at tilbyde vores kunder en rådgivning, der ligger udover den rent juridiske rådgivning.

Med mange års erfaring fra en erhvervsvirksomhed, der i sin tilgang til indkøb af advokatydelser er meget professionel, har Christian Hartvig et indgående kendskab til, hvilke krav virksomheder stiller til den rådgivning og de ydelser, de køber ind hos et advokatfirma. Med denne viden er Christian Hartvig et stærkt match for HjulmandKaptain i forhold til at udvikle forretningen og de ydelser, vi tilbyder vores kunder.

Foruden forretningsudvikling er Christian Hartvig specialiseret i fonde og IPR, som han ligeledes har betydelig erfaring med.

Vi ser meget frem til samarbejdet og til den udvikling, Christian Hartvig skal være med til at fremme hos HjulmandKaptain.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.