HjulmandKaptains FIDIC-Netværk - 3. Arrangement

Netværk
30.04.2024

Tirsdag den 30. april 2024 inviteres du til næste arrangement i HjulmandKaptains FIDIC-Netværk.

Beskæftiger du dig med FIDIC eller internationale entreprisekontrakter? Så er HjulmandKaptains FIDIC-Netværk en oplagt mulighed for dig. Netværket henvender sig blandt andet til inhouseadvokater og jurister, ingeniører, projektledere og dig, der arbejder med contract management.

 

Vi er så heldige, at Line Sørensen, BDO, har tilbudt at lægge lokaler til. Mødet afholdes derfor hos BDO på Havneholmen 29, 1561 København i tidsrummet kl. 10.00 - 13.00.

Dagens program

 

Denne gang har vi fornøjelsen af at byde velkommen til Rasmus Tønnies. Rasmus er medejer af virksomheden ARC Contract Management og har gennem en årrække arbejdet intensivt med Contract Management, har et hav af erfaringer og er en meget scenevant oplægsholder. 

 

Herudover får vi besøg af Jonathan Torp Henschel og Peter Due Yding fra start-up virksomheden VIXCO, som specialiserer sig i at udarbejde visualiseringer af kontrakter, herunder også FIDIC-kontrakter. Netop implementeringen af FIDIC-kontrakter og overleveringen fra ét team til et andet volder ofte kvaler. Her kan visualiseringer være et godt og brugbart værktøj.

Om HjulmandKaptains FIDIC-Netværk

Flere og flere anvender FIDIC-kontrakter, både nationalt og internationalt. Vi vil derfor med dette netværk sætte fokus på de faldgruber og muligheder, der er inden for FIDIC samt skabe et forum for professionel sparring og dialog på tværs af aktører inden for bygge- og anlægsbranchen, både on- og offshore.

 

Du kan læse mere om netværket her

 

Tilmeld dig netværksmødet

Tilmelding senest fredag den 16. april 2024 på mail til mmd@70151000.dk.

 

Du vil modtage en mail med bekræftelse på din deltagelse.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Med venlig hilsen
HjulmandKaptains FIDIC-Netværk

Dato:

30. april 2024 kl. 10:00 - 13:00

Sted:

Havneholmen 29, 1561 København
Få rutevejledning

Tilmeldingsfrist:

16. april 2024

Del:

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev