Hvis du skal købe en virksomhed

Køb af virksomhed

Overvejer du at købe en virksomhed, har du sikkert mange spørgsmål, som du gerne vil have besvaret. Det kan HjulmandKaptain hjælpe dig med. Vi har stor erfaring indenfor køb af virksomheder på såvel nationalt som internationalt plan.   

Vi kan bl.a. hjælpe dig med.

  • At få overblik over forløbets mange faser
  • Give dig indsigt i sælgers virksomhed ved at gennemføre en juridisk undersøgelse (due diligence). Du får udarbejdet en due diligence rapport, så du får identificeret de juridiske risici i virksomheden
  • Formidle kontakt til økonomiske rådgivere, herunder revisor, som blandt andet kan hjælpe med en vurdering af virksomhedens værdi.
  • Formidle kontakt til øvrige rådgivere - fx ingeniører mht. miljøundersøgelser.
  • Kontakt til mulige medinvestorer - kapitalbehov.
  • At trimme virksomheden efter købet, herunder omstruktureringer, forberedelse af evt. generationsskifte, organisatoriske ændringer, forberedelse til salg m.v. (Hvad er planen med virksomheden? Skal den køre videre som vanligt, eller skal der optimeres og ske ændringer?).
  • At følge op på garantier stillet af sælger, inden garantiperiodens udløb.
  • Har du ikke en bestemt virksomhed i kikkerten, har HjulmandKaptain en række netværk, som vi kan trække på for at finde den bedst egnede virksomhed for dig at købe eller investere i.

Har du brug for at se et mere detaljeret overblik over købsforløbet, så se Køb af virksomhed - Trin for trin

Såfremt du har spørgsmål til ovenstående, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 7015 1000 eller mail@70151000.dk

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for rådgivning ifm. køb af virksomhed?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her