Skatteekspert Thomas Rønfeldt ansat hos HjulmandKaptain pr. 1. januar 2018

Nyhed
07.12.2017

HjulmandKaptain kan med stor glæde meddele, at vi pr. 1. januar 2018 byder velkommen til Thomas Rønfeldt. Thomas Rønfeldt, Videnjurist, ph.d. (-jur.), skal hos os arbejde med skatteret og EU-ret.

Thomas Rønfeldt har en lang karriere bag sig med arbejde inden for skatteret og EU-ret, og han har siden 2005 været ansat på Aalborg Universitet, hvor han siden 2010 har været fagansvarlig for skatteretten ved Juridisk institut.

Siden 2009 har Thomas Rønfeldt sideløbende med sit arbejde ved Aalborg Universitet været ansat som videnjurist hos et advokatfirma, hvor han har beskæftiget sig med skatteret og EU-ret.

 

I såvel universitetsverdenen som i advokatbranchen har Thomas Rønfeldt arbejdet med alle elementer af skatteretten. Både national skatteret, international skatteret og EU-skatteretten. Derudover har Thomas Rønfeldt arbejdet med EU-rettens frie bevægeligheder og virksomhedernes muligheder for at anvende og drage fordel af EU-retten.

 

Ved universitetet har Thomas Rønfeldt undervist i fagene erhvervsbeskatning, selskabsskatteret, dansk og international selskabsskatteret, EU-skatteret og skatteproces, samt EU-ret.

 

I de senere år er Thomas Rønfeldt også blevet godt kendt i mediebilledet, hvor han i flere sammenhænge er blevet anvendt som ekspert, bl.a.  i forbindelse med udtalelser om skattely, skatteplanlægning og en række mere profilerede personskattesager, ligesom Thomas Rønfeldt af flere medier er blevet anvendt til at analysere dansk lovgivnings overensstemmelse med EU-retten.

 

HjulmandKaptain byder således velkommen til en stor kapacitet inden for alle elementer af skatteretten og EU-retten, og Thomas Rønfeldt vil have fokus på fortsat udvikling af vores skatteretlige og EU-retlige kompetencer, til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev