Jens Højmark tiltræder som advokat og ejerpartner hos HjulmandKaptain

Nyhed
01.03.2023

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til Jens Højmark, der pr. 1. marts 2023 tiltræder som advokat og ejerpartner hos HjulmandKaptain.

Jens Højmark har mere end 20 års erfaring som advokat og kommer senest fra en stilling som advokat og partner hos DAHL Advokatpartnerselskab i Aarhus. Jens er specialiseret inden for insolvens, herunder konkurs og rekonstruktion, og han har siden 2013 været certificeret insolvensadvokat. Jens bliver en del af HjulmandKaptains kontor i Aarhus.

 

”Jeg har fra start set et godt match mellem HjulmandKaptain og Jens. Han lægger vægt på ordentlighed overfor både kunder og kollegaer, og samtidig har han ambitionerne og lysten til at bidrage til udviklingen og væksten i firmaet,” fortæller Casper Nørgaard, Managing Partner hos HjulmandKaptain, og uddyber: ”Vi ser Jens som en stor kompetence at tiltrække til vores kontor i Aarhus, hvor vi har et strategisk fokus på øget vækst.”

 

Jens Højmark er medlem af Gældsstyrelsens Advokatpanel, og han besidder som specialist inden for insolvens mangeårig erfaring i retssagsbehandling, hvor han jævnligt møder ved både by- og landsretten i primært insolvensretlige sager. Jens har i den forbindelse opnået møderet for Højesteret. Derudover har Jens en erhvervsretlig profil og et stærkt netværk qua sin mangeårige tilstedeværelse blandt erhvervsvirksomheder i særligt Aarhus området.

 

I rådgivningen er Jens fokuseret på at møde kunden i øjenhøjde og i en tæt dialog, hvor udfordringer og handlingsmuligheder bliver italesat. Denne tilgang passer til værdierne i HjulmandKaptain, hvor kunden kan forvente personlig, effektiv og specialiseret rådgivning, der hurtigt giver et klart grundlag for at træffe et sikkert valg og finde den bedste løsning.

 

”Helt fra starten har HjulmandKaptains målrettede og udtalte fokus på kundetilfredshed tiltalt mig. Det differentierer os fra andre advokatfirmaer, og når alt kommer til alt, så er tilfredse kunder forudsætningen for at kunne drive en sund forretning,” fortæller Jens Højmark og fortsætter: ”HjulmandKaptain er et stort advokatfirma med langvarige traditioner og en stærk tilstedeværelse i det nordjyske, og det er med afsæt i dette solide fundament, at jeg med min erfaring og kommercielle tilgang ser et potentiale for at bidrage til at skabe vækst og øget synlighed omkring kontoret i Aarhus.”

 

Hos HjulmandKaptain ser vi frem til samarbejdet og til, at Jens bliver en del af ejerkredsen og hermed bidrager til den fortsatte videreudvikling af advokatfirmaet.

 

For yderligere information kontakt Managing Partner, Casper Nørgaard, på mail til cno@70151000.dk eller telefon +45 2043 7535, eller Jens Højmark på mail til jho@70151000.dk eller telefon +45 2135 8670.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev