HjulmandKaptains persondatateam hjælper flere og flere med DPO-opgaver

Nyhed
03.04.2019

Hos HjulmandKaptain er vi glade for allerede at have hjulpet mange kunder med at implementere og overholde reglerne i persondataforordningen.

Professionel og dedikeret rådgivning
I rådgivningen gør vi meget ud af at formidle et ellers kompliceret regelsæt på en praktisk, anvendelig måde, så det bliver håndgribeligt for vores kunder at implementere og anvende i det daglige arbejde.

 

Vores persondatateam, som består af 5 jurister, følger med i udviklingen og er opdateret på nyheder og domme, så vi til hver en tid kan yde den bedste rådgivning.

 

På nuværende tidspunkt varetager vi DPO-rollen for 10 forskellige organisationer, herunder 4 kommuner. Det er vi glade for og står klar til at hjælpe flere virksomheder og offentlige institutioner med at varetage DPO-opgaver.

 

Som DPO for 10 forskellige enheder har vi endvidere fordelen af at kunne udveksle erfaringer samt videndele på tværs i persondatateamet. Det sikrer en opdateret og professionel rådgivning, som baserer sig på praktisk erfaring – til stor fordel for vores kunder.

 

Få en ekstern DPO
Mangler din virksomhed eller offentlige institution en DPO, så kontakt vores persondatateam for at høre om muligheden for et samarbejde.

 

Vi indleder altid med en uforpligtende samtale, hvor vi sammen ser nærmere på, hvilke behov I har, og hvordan jeres organisation er bygget op. Det danner baggrund for en videre snak om, hvordan vi kan løse opgaven som DPO, og hvordan en aftale herom skal stykkes sammen.

 

Hold dig opdateret på anvendelsen af persondatareglerne i praksis
Hos HjulmandKaptain afholder vi 4 gange årligt arrangementer i vores GDPR-Academy, som er et professionelt netværk, hvor vores persondatateam sørger for et højt fagligt niveau, og hvor du har mulighed for at sparre med ligesindede og få svar på persondataretlige spørgsmål.

 

Vores persondatateam udgiver derudover løbende podcasts om forskellige persondataretlige emner. Hør bl.a. nærmere om reglerne for opbevaring af jobansøgninger og om offentliggørelse af billeder med personer på via digitale platforme.

 

Vil du have viden og nyheder om persondataret direkte i din indbakke, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Hos HjulmandKaptain gør vi således meget for hele tiden at holde os ajour med persondatareglerne og anvendelsen i praksis, så vi kan tilbyde vores kunder den rette rådgivning.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at indgå et samarbejde om varetagelsen af DPO-rollen, så kontakt os og lad os sammen finde den rette løsning for din organisation.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev