HjulmandKaptain støtter det nordjyske sportsliv

Nyhed
15.05.2019

Jan Ø. Jørgensen fik en flot velkomst, da han trådte ind i Arena Nord for at underskrive kontrakt med Vendsyssel Elite Badminton.

Omkring 100 mennesker var mødt op for at hilse på og byde velkommen til Jan Ø. Jørgensen, og det var tydeligt at se en stor glæde blandt de unge badmintonspillere, som fik både autograf og billede med den nye VEB-ligaspiller.

 

HjulmandKaptain, entreprenørvirksomheden Trigon, Roblon Fonden, Spar Nord Fonden og Arena Nord har alle hjulpet VEB med finansieringen.

 

Vi håber, at det med vores støtte er muligt for VEB i samarbejde med Jan Ø. Jørgensen at inspirere endnu flere børn og unge i det nordjyske til at spille badminton, fortæller Karsten Madsen, ejerpartner og bestyrelsesformand hos HjulmandKaptain, om sponsorsamarbejdet med VEB.

 

Jan Ø. Jørgensen fortalte også selv under pressemødet, hvordan han glæder sig til både at spille for VEBs ligahold, men også til forhåbentlig at kunne præge nogle unge mennesker til at få øjnene op for sporten:

 

Jeg skal forhåbentlig også sprede nogle ringe i vandet og være med til at præge nogle unge mennesker heroppe. Det kunne være som træner, mentor og sommerlejre. Det er i hvert fald nogle af de muligheder, vi har diskuteret - også med de virksomheder, som har gjort det muligt at lave aftalen.

 

Det er en spændende sæson, VEB går i møde, og hos HjulmandKaptain glæder vi os over at støtte en klub i udvikling og muligheden for at bidrage til et godt, inspirerende og ambitiøst sportsliv i Nordjylland.

Fra venstre: Karsten Madsen, HjulmandKaptain, Jan Ø. Jørgensen, VEB-formand Jan R. Jensen, cheftræner Allan K. Nielsen og den ny assistenttræner Christian Thode.

 

Fotos: MS Droneservice

Del:

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev