HjulmandKaptain rådgiver EICO A/S i forbindelse med salg

Case
05.07.2021

HjulmandKaptain har bistået EICO A/S i forbindelse med salg og indtræden af ny investor i ejerkredsen. Som ny investor indtræder Dansk Ejerkapital, som skal bidrage til at fortsætte den succesfulde vækstrejse, som EICO A/S er på.

EICO A/S har gennem 40 år været totalleverandør af inventar til køkken og bad fra nogle af verdens førende producenter, og med indtræden af Dansk Ejerkapital er målet at styrke EICOs position i Norden yderligere.

Michael Jacobsen, CEO og medejer i EICO, udtaler:

 

”Jeg glæder mig enormt over den nye ejerstruktur, som jeg har store og ambitiøse forventninger til. Vi har gennem længere tid udsøgt en række muligheder, og det er glædeligt, at vi nu har en stærk aftale på plads.”

Ejerkredsen i EICO har været rådgivet af HjulmandKaptain i forbindelse med salget, og herom udtaler Michael Jacobsen: ”Teamet i ejerkredsen har i hele salgsprocessen via en god dialog oplevet, at HjulmandKaptain har fundet de nødvendige løsninger, så ejerkredsens samlede forventninger til overdragelsen og det fremadrettede samarbejde med den nye investor er blevet indfriet. HjulmandKaptain har via deres rådgivning vist stor forståelse for og indsigt i de mange – både juridiske og kommercielle – aspekter man som virksomhedsejer ønsker, at der tages højde for ved et salg.”

 

HjulmandKaptain har i rådgivningen af EICOs ejerkreds været repræsenteret af Casper Nørgaard, advokat og managing partner.

 

Vi ønsker stort tillykke med salget og den nye ejerstruktur.

Skal vores advokater også hjælpe dig?

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister i virksomhedsoverdragelser og generationsskifte. Kontakt os for at høre nærmere eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev