HjulmandKaptain overtager Skattesagsadvokaterne pr. 1. januar 2022

Nyhed
22.12.2022

Overtagelsen sker som et led i den udvikling HjulmandKaptains skatteafdeling har været igennem de seneste år, hvor HjulmandKaptain har udviklet sin skatteafdeling fra primært at rådgive kunder om generationsskifte, virksomhedsoverdragelser og ad hoc rådgivning til nu at være en skatteafdeling, der direkte rådgiver kunderne som den primære skatterådgiver om de fleste skatte-, moms- og afgiftsmæssige spørgsmål.

Danskernes foretrukne skatteadvokater

Skatteafdelingen i HjulmandKaptain har fået et helt særligt fokus, og vi har en ambition om at være en af danskernes foretrukne skatteadvokater, når det drejer sig om førelse af skattesager.

 

Dette fokus har været en succes, og HjulmandKaptain fører allerede i dag en lang række skattesager for både private og erhvervsdrivende for alle instanser fordelt over hele landet.

 

Med overtagelsen af Skattesagsadvokaterne øger vi hos HjulmandKaptain vores indsats inden for førelse af skattesager for private og erhvervskunder.

 

Skattesagsadvokaternes kernekompetence er førelse af skattesager og den direkte assistance til kunder, som har udfordringer med skattemyndighederne. Dermed passer Skattesagsadvokaterne godt med den strategi, der er lagt i HjulmandKaptain om at styrke vores skatterådgivning og førelse af skattesager yderligere. 

 

Skattemyndighederne har på det seneste fået tilført mange ressourcer til kontrol af de danske virksomheder, hvilket betyder, at der rejses mange flere skattesager mod virksomhederne. Her vil HjulmandKaptain være en af de foretrukne skatteadvokater til at hjælpe danskerne med de udfordringer, der måtte opstå hen ad vejen.

   

En bred vifte af kompetencer under ét tag

Hos HjulmandKaptain ser vi således et stort potentiale i at overtage en mindre advokatvirksomhed, der har haft et skarpt fokus på førelse af skattesager, og lægge dette ind under HjulmandKaptain, der er et full-service advokatkontor med specialister inden for alle væsentlige juridiske fagområder.

 

Denne sammenlægning af kompetencer og brand forventer vi hos HjulmandKaptain vil give kunderne i både HjulmandKaptain og hos Skattesagsadvokaterne en endnu bedre rådgivning, da det bliver muligt at have flere eksperter involveret i den enkelte sag, samtidig med, at Skattesagsadvokaterne styrker det eksterne brand og fokus på, at HjulmandKaptain vil være en af landets foretrukne skatteadvokater, når danskerne har udfordringer med skattemyndighederne.

 

Skattesagsadvokaterne fortsætter under dette brand, og får adresse sammen med HjulmandKaptain. HjulmandKaptain har i dag kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring.

 

Efter overtagelse af Skattesagsadvokaterne vil det være advokat og specialist i skatteret Thomas Rønfeldt, som vil stå i spidsen for Skattesagsadvokaterne.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev