HjulmandKaptain Landbrug har indgået forlig i en sag mellem 16 nordjyske landmænd og DOW AgroSciences

Nyhed
19.04.2017

HjulmandKaptain Landbrug har siden 2014 repræsenteret 16 nordjyske landmænd i en retssag mod DOW AgroSciences vedrørende påståede skader på rapsafgrøder i 2011.

HjulmandKaptain Landbrug er vores specialafdeling i landbrugsret. Her yder vi specialiseret rådgivning inden for hele landbrugsområdet.

 

I den konkrete sag har HjulmandKaptain Landbrug ydet rådgivning til de nordjyske landmænd i forbindelse med opstarten af retssagen, ligesom vi har repræsenteret landmændene under selve retssagen. Retssagen blev ført af advokat Karina Søndergaard. 

 

Der er nu indgået forlig i sagen, og parterne har i forlængelse heraf udsendt en fælles pressemeddelelse:

 

„Dow AgroSciences og 16 nordjyske landmænd indgår udenretligt forlig

 

Dow AgroSciences og 16 landmænd har siden 2014 ført en retssag vedrørende påståede skader på rapsafgrøder i 2011. Landmændene og Dow AgroSciences kan imidlertid bekræfte, at der er indgået et mindeligt forlig i sagen.

 

Såvel Dow AgroSciences som landmændene er enige om, at forliget er indgået med henblik på at opnå en kulant og pragmatisk løsning af sagen. I forliget anerkender landmændene, at Dow AgroSciences ikke har erkendt eller påtaget sig et erstatningsansvar.

 

Dow AgroSciences og de 16 landmænd er alle tilfredse med vilkårene i forliget og ser nu frem til at lægge sagen bag sig.

 

Kravet vedrørte påstået skade påført af ukrudtsmidlet Galera. Dow AgroSciences har siden 2011 fortsat markedsføringen af Galera i Danmark.

 

For yderligere oplysninger om ovennævnte pressemeddelelse kontakt venligst: Dow AgroSciences Danmark, administrerende direktør Lars Dinesen tlf. 45 28 08 00 eller repræsentant for landmændene, advokat Karina Søndergaard tlf. 70 15 10 00.“

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev