HjulmandKaptain i top i omdømmeanalyse

Nyhed
07.07.2017

HjulmandKaptain er på en flot 4. plads i en omdømmeanalyse blandt de mest kendte danske advokatvirksomheder.

I en ny omdømmeanalyse, som Epinion har lavet for Danske Advokater, er de jurastuderende på Københavns, Aarhus, Aalborg og Syddansk Universitet, blevet spurgt til omdømmet blandt de mest kendte danske advokatvirksomheder. De jurastuderende har skullet svare på, om de kunne tænke sig at arbejde i virksomheden, om de vil være stolte af at arbejde i virksomheden, og om de vil anbefale andre at søge arbejde i virksomheden. Kammeradvokaten topper listen, og HjulmandKaptain er på en flot 4. plads.

Analysen viser også, at advokatbranchens omdømme hos de jurastuderende er det højeste i den tid, hvor Danske Advokater har fået omdømmeanalysen foretaget.

 

"Hos HjulmandKaptain er vi meget stolte af topplaceringen. Vi stræber hele tiden efter at være blandt de bedste advokatvirksomheder i Danmark, både hvad angår faglige og rådgivningsmæssige kompetencer, og i forhold til at være en attraktiv arbejdsplads. Placeringen som en af de advokatvirksomheder med det bedste omdømme i Danmark bekræfter os i, at vores bestræbelser bærer frugt", udtaler Casper Nørgaard, advokat og Managing Partner hos HjulmandKaptain.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev