HjulmandKaptain bistår investorgruppe i forbindelse med køb af Sygehus Nord i Aalborg

Case
01.02.2021

Region Nordjylland har solgt Sygehus Nord i Aalborg til den lokale investorgruppe Nordud A/S, som er ledet af ejendomsselskabet Søren Enggaard A/S. I handlen har HjulmandKaptain bistået investorgruppen med juridisk rådgivning og sparring.

Handlen af Sygehus Nord er sket efter en udbudsrunde, hvor højestbydende med et bud på 225,8 mio. kr. var investorgruppen Nordud A/S.

Selskabet Nordud A/S har en ejerkreds bestående af Søren Enggaard A/S, HCK Holding Aalborg ApS (familien Colding-Kristensen) og Regulus A/S (Fristrup-familien), og investorerne står bag andre store udviklingsprojekter i Aalborg.

HjulmandKaptain har været juridisk rådgiver for investorgruppen igennem processen, og der har været et tæt samarbejde med både investorer og teamet af rådgivere.

 

Nordicals har ageret kommerciel rådgiver i handlen, og BDO har været økonomisk rådgiver.

De nye ejere overtager ejendommen i 2023, hvorefter udviklingen af ejendommen påbegyndes i tæt samarbejde med Aalborg Kommune. Planen med grunden og Sygehus Nord er at skabe et attraktivt bymiljø, lyder det fra investorerne.

 

”I HjulmandKaptain har vi i mange år specialiseret os inden for udviklingsprojekter med fast ejendom, og vi har et stort team af specialiserede advokater, som har indgående kendskab til hele processen forbundet med udviklingen af et ejendomsprojekt, så vi kan imødese den rådgivning, der efterspørges og samtidig bidrage til at optimere projektet, ” udtaler Managing Partner i HjulmandKaptain Casper Nørgaard.

Skal vores advokater også hjælpe dig?

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister, og du kan kontakte os direkte for at høre nærmere eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev