Få specialiseret hjælp til din skatte- moms- eller afgiftssag

En skattesag starter allerede idet, den første kontakt mellem dig og skattestyrelsen opstår.

Jo tidligere du inddrager os i din sag, jo bedre kan vi derfor hjælpe dig og sikre, at du får lagt den rigtige strategi fra start. 

 

Det betyder, at det materiale, du sender i første omgang, kan få stor betydning i de efterfølgende faser og dermed for resultatet af din sag i sidste ende. Med andre ord så vil resultatet ved domstolen også ofte afhænge af den strategi, du lægger i første fase.

Alle skattesager har fire faser

 

  1. Kontakt og indsendelse af materialer
  2. Bearbejdning af forslag
  3. Udformning af klage
  4. Domstol og retssag

 

Undervejs i hele sagsforløbet kan vi som skatteadvokater desuden sikre gennemgang af lovgivning og retspraksis, strukturere og tilrettelægge materiale og klage og omarbejde klagen til en egentlig stævning.

Skattesagsadvokaterne er en del af HjulmandKaptain. Du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din skattesag her

 

Klagesager

Argumenter til tiden

Vi er specialister i at føre klagesager og retssager inden for skatteområdet.

 

Det gælder, uanset om sagen skal behandles kommunalt, regionalt, centralt eller ved domstolene. En væsentlig del af vores arbejde er at finde og fremføre de rigtige argumenter og beviser på rette tid og sted.

For at nå det rigtige resultat er det vigtigt, at du involverer os så tidligt som muligt i sagsforløbet.

 

Mulighed for godtgørelse

En del af vores arbejde er at undersøge dine muligheder for at få dækket omkostningerne af skattemyndighederne. Vinder du klagesagen helt eller i overvejende grad, dækker skattemyndighederne alle dine udgifter til os. Taber du din klagesag, betaler skattemyndighederne 50% af dine advokatomkostninger.

 

Syn og skøn

En del sager afgøres ved syn og skøn. Det kræver dog, at sagen er indbragt for landsskatteretten eller ligningsrådet. Også ved afholdelse af et syn og skøn er der mulighed for hel eller delvis godtgørelse af omkostningerne.

 

Skal vores specialister i skattesager også hjælpe dig?

Står du med en skattesag, og har du spørgsmål hertil eller brug for hjælp, så er du altid velkomme til at kontakte vores specialister i skattesager.

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores privatlivspolitik her.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev