Rådgivning til handicappede og deres familier

Rådgivning til handicappede og deres familier

Det kan være vanskeligt at være handicappet eller at være forældre til et barn eller en ung med et handicap.

Et barn med et handicap kræver ofte en større daglig pleje og omsorg end andre børn. En eller begge forældre kan helt eller delvist være nødt til at ophøre med deres arbejde for at passe barnet.

Langt fra alle familier ved, hvilke tilbud og muligheder for hjælp, der findes til handicappede og deres familie. Og det kan være svært at gennemskue.

At ansøge om dækning af tabt arbejdsfortjeneste, støtte til handicapbil, eller dækning af merudgifter forbundet med at have et handicappet barn - kan for mange opleves som en lang og frustrerende og kompliceret proces.

Kontakt HjulmandKaptain Tel. 7015 1000 eller på mail@70151000.dk for et uforpligtende møde, og vi vil være behjælpelig med at omsætte det komplekse og uoverskuelige og samtidig kaste lys over, hvilke muligheder for hjælp der vil være relevant i netop jeres situation. 

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Få overblik over muligheder for hjælp til handicappede

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vi hjælper med at gennemskue mulighederne for hjælp og besvarer de spørgsmål, du måtte have. Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.