25. maj 2023

HjulmandKaptain rådgiver Andersen Electric Holding ApS

25. maj 2023
HjulmandKaptain har bistået Andersen Electric Holding ApS og dets ejerkreds i forbindelse med sammenlægningen af Andersen Electric ApS og Klimabrands ApS.

Andersen Electric ApS og Klimabrands ApS beskæftiger sig begge med salg af varmepumper, aircondition og klimaanlæg. Hensigten med sammenlægningen er blandt andet at opnå et samlet større kundegrundlag, både indenfor og udenfor Danmarks grænser. Fra 1. juli 2023 flytter de to virksomheder til samme adresse i Frederikshavn.

Hos HjulmandKaptain har vi ydet rådgivning i alle dele af processen, herunder i forbindelse med gennemførelse af due diligence og forhandling af transaktionsdokumenter.

Vi ønsker parterne tillykke med transaktionen og takker for et godt samarbejde.

Du kan læse mere om opkøbet hos henholdsvis Nordjyske og Kanal Frederikshavn

Holdet hos HjulmandKaptain har bestået af:
Advokat og ejerpartner Thomas T. Bang Christensen
Advokat Jeppe Hallager

Går du med overvejelser om køb eller salg af virksomhed, så er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte vores specialister og høre mere om, hvordan vi kan bistå dig i forbindelse med en overdragelse. Du kan læse mere om HjulmandKaptains rådgivning inden for køb- og salg af virksomheder (M&A) her.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her