Insolvens

Konkurs og rekonstruktion

HjulmandKaptain rådgiver virksomheder og privatpersoner om alle retlige spørgsmål om insolvens, herunder konkurs, rekonstruktion og frivillige gældsordninger. Vores advokaters rådgivning inden for insolvensret omfatter både bistand og rådgivning til sikring af tilgodehavender og sikring af virksomheders videreførelse eller eventuelle afvikling.

HjulmandKaptain har i kraft af et betydeligt antal sager i insolvensret stor erfaring i behandling af konkursboer, rekonstruktioner og frivillige gældsordninger.

Vores kunder får glæde af den erfaring, når der skal rådgives og forhandles om væsentlige punkter såsom det korrekte tidspunkt for en henvendelse til kreditorerne, muligheden for at opnå en kreditordning eller foretage et skøn over dividendens størrelse i forbindelse med en truende konkurs.

Vores advokaters erfaring kommer også kunderne til gode i spørgsmål om, hvordan kunden kan opnå den bedst mulige retsstilling i forhold til en insolvent aftalepart samt i situationer, hvor kunden bliver mødt med omstødelses- eller tilbagesøgningskrav fra en konkursramt aftalepart.

Vi har advokater udpeget som faste skifteretsmedhjælpere såvel ved retten i Aalborg som i Hjørring og arbejder også som kuratorer for andre skifteretter.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i insolvens?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her