Vi arbejder primært hjemmefra, men er tilgængelige som altid

Hos HjulmandKaptain følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger og gør vores for at mindske risikoen for smittespredning.

Derfor arbejder størstedelen af vores medarbejdere hjemmefra, men vi sidder som altid klar til at hjælpe dig med din henvendelse eller sag.

Vores kontorer er åbne, men for at beskytte dig og vores medarbejdere, så vil møder blive afholdt som telefonmøder, hvor det er muligt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 7015 1000 eller mail@70151000.dk. Du kan også finde direkte kontaktoplysninger på vores medarbejdere her

Har du brug for en erhvervsadvokat?

HjulmandKaptain er blandt Danmarks største advokatvirksomheder. Vores kunder omfatter et betydeligt antal erhvervsvirksomheder - lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder - ligesom vi er rådgivere for kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder. Læs mere her

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig HjulmandKaptains nyhedsbrev, og få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig. Tilmeld dig her

Kundetilfredshed

Vores kunders tilfredshed er meget vigtig for os. Derfor spørger vi løbende vores kunder, hvad de synes om os og vores rådgivning. De seneste 30 dage har vores kunder gennemsnitligt vurderet tilfredsheden med vores rådgivning og service til {{avg}} (på en skala fra 1 – 10). Det er vi stolte af, og vi bestræber os på at gøre det endnu bedre. Målingen er baseret på samtlige {{count}} besvarelser, vi har fået i perioden.

Datatilsynet har afsluttet 14 undersøgelser med fokus p…

15 jan 2021
Datatilsynet har netop afsluttet en omfattende spørgeskemaundersøgelse med henblik på afdækning af s… Læs mere

Nye regler om bopælspligt i nyetablerede boliger

12 jan 2021
Folketinget vedtog i december 2020 nye regler, som medfører, at ejere af nyetablerede boliger, der e… Læs mere

Hvornår er du omfattet af GDPR som privatperson?

11 jan 2021
Må du offentliggøre en anden persons personoplysninger på en hjemmeside uden samtykke? Må du uden vi… Læs mere

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her