Vi arbejder primært hjemmefra, men er tilgængelige som altid

Hos HjulmandKaptain følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger og gør vores for at mindske risikoen for smittespredning.

Derfor arbejder størstedelen af vores medarbejdere hjemmefra, men vi sidder som altid klar til at hjælpe dig med din henvendelse eller sag.

Vores kontorer er åbne, men for at beskytte dig og vores medarbejdere, så vil møder blive afholdt som telefonmøder, hvor det er muligt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 7015 1000 eller mail@70151000.dk. Du kan også finde direkte kontaktoplysninger på vores medarbejdere her

Har du brug for en erhvervsadvokat?

HjulmandKaptain er blandt Danmarks største advokatvirksomheder. Vores kunder omfatter et betydeligt antal erhvervsvirksomheder - lige fra industrikoncerner og børsnoterede selskaber til mellemstore og mindre virksomheder - ligesom vi er rådgivere for kommuner, offentlige institutioner, fonde, foreninger og finansielle virksomheder. Læs mere her

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig HjulmandKaptains nyhedsbrev, og få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig. Tilmeld dig her

Kundetilfredshed

Vores kunders tilfredshed er meget vigtig for os. Derfor spørger vi løbende vores kunder, hvad de synes om os og vores rådgivning. De seneste 30 dage har vores kunder gennemsnitligt vurderet tilfredsheden med vores rådgivning og service til {{avg}} (på en skala fra 1 – 10). Det er vi stolte af, og vi bestræber os på at gøre det endnu bedre. Målingen er baseret på samtlige {{count}} besvarelser, vi har fået i perioden.

Lodsejere berørt af Baltic Pipe får udbetalt højere ers…

21 okt 2020
HjulmandKaptain blev i foråret 2019 kontaktet af en række lodsejere (herefter omtalt som ”Stenderup… Læs mere

Hvilke rettigheder har minkavlere i forbindelse med afl…

19 okt 2020
Flere minkavlere har oplevet eller vil opleve, at deres minkbesætninger skal aflives som følge af sm… Læs mere

Aflivning af mink pga. Covid-19: Minkavlere indgiver kl…

14 okt 2020
Der er i øjeblikket mange ubekendte i forbindelse med Fødevarestyrelsens strategi for aflivning af m… Læs mere

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her