Skal du købe sommerhus?

Der kan let komme en masse praktiske gøremål, når du køber et sommerhus. Hos HjulmandKaptain vil vi gerne varetage alle de praktiske opgaver, så du kan læne dig trygt tilbage. 

Du kan bl.a. vælge at indføre et advokatforbehold i købsaftalen, så din advokat kan sikre dig de bedste vilkår for handlen. Derudover vil et advokatforbehold betyde, at du kan annullere købet omkostningsfrit i relation til sælger.

 

Er du som udlænding interesseret i at købe et sommerhus i Danmark? Læs mere om køb af sommerhus i Danmark som udlænding her

 

Ved køb af sommerhus gælder mange af de samme faktorer som ved køb af anden fast ejendom. Vi har boligadvokater på vores kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring, som står klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig med at:

 

  • Gennemgå købsaftale og dertilhørende dokumenter
  • Rådgive om ejerskifteforsikring mv.
  • Gennemgå tilstandsrapport samt ejerskifteforsikringstilbud
  • Gennemgå forhold omkring finansiering
  • Udarbejde tinglysning

 

Læs mere om køb af bolig her

Overvejer du at udleje dit sommerhus? 

Læs mere om, hvilke regler der gælder for sommerhusudlejning, hvis du overvejer at udleje dit sommerhus. Du kan læse mere i guiden her

 

Få en gratis vurdering

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en boligadvokat? Hos HjulmandKaptain er det altid gratis at få en vurdering af, om der er behov for advokathjælp, og vi giver samtidig et prisoverslag, såfremt der er brug for det.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev