Køb af sommerhus

Skal du købe sommerhus?

Der kan let komme en masse praktiske gøremål, når du køber et sommerhus. Hos HjulmandKaptain vil vi gerne varetage alle de praktiske opgaver, så du kan læne dig trygt tilbage. Du kan bl.a. vælge at indføre et advokatforbehold i købsaftalen, så din advokat kan sikre dig de bedste vilkår for handlen. Derudover vil et advokatforbehold betyde, at du kan annullere købet omkostningsfrit i relation til sælger.

Er du som udlænding interesseret i at købe et sommerhus i Danmark? Læs mere om køb af sommerhus i Danmark som udlænding her

Ved køb af sommerhus gælder mange af de samme faktorer som ved køb af anden fast ejendom. Vi har boligadvokater på vores kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn og Hjørring, som står klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper dig med at:

  • Gennemgå købsaftale og dertilhørende dokumenter
  • Rådgive om ejerskifteforsikring mv.
  • Gennemgå tilstandsrapport samt ejerskifteforsikringstilbud
  • Gennemgå forhold omkring finansiering
  • Udarbejde tinglysning

Læs mere om køb af bolig her

Overvejer du at udleje dit sommerhus? 

Læs mere om, hvilke regler der gælder for sommerhusudlejning her

Få en gratis vurdering

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en boligadvokat? Hos HjulmandKaptain er det altid gratis at få en vurdering af, om der er behov for advokathjælp, og vi giver samtidig et prisoverslag, såfremt der er brug for det.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål vedrørende køb af sommerhus?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Hvad end du skal købe eller sælge, har vi advokater, der er klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her