08. jul 2022

HjulmandKaptain har bistået Dafolo A/S med salg af softwareprodukter til EG

08. jul 2022
HjulmandKaptain har på sælgersiden rådgivet Dafolo A/S med salg af fem softwareprodukter/indberetningsløsninger til digital selvbetjening og sagsbehandling til EG.

Dafolo A/S opererer inden for digital udvikling specialiseret i integrationsplatforme, webapplikationer og arkivering til offentligt organisationer og er markedsledende i forhold til kompetenceudvikling og udgivelse af bøger til børnehaver, skoler og universitetshøjskoler. EG er markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til både private og offentlige. De fem produkter herunder forretningsaftaler og tilknyttede medarbejdere bliver fremover en del af forretningsenheden EG Digital Welfare. 

HjulmandKaptain takker for det gode samarbejde med de involverede, der på sælgersiden har bestået af repræsentanter for Dafolo A/S herunder CEO Henrik Brandt og Chef for Strategi, Udvikling og Marketing, Jane Plesner Thomsen.

CEO Henrik Brandt udtaler følgende: "HjulmandKaptain har været en værdifuld partner og støtte i hele salgsprocessen herunder den omfattende due diligence og har ydet god juridisk, finansiel og kommerciel rådgivning. Vi er utrolig glade for processen og resultatet heraf." 

Holdet hos HjulmandKaptain har bestået af:
Advokat og Ejerpartner Karsten Madsen
Advokat Stefanie Lynge Eriksen

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her