Retssager

Retssager

HjulmandKaptain har stor erfaring i retssagsbehandling og har som følge deraf etableret en specialafdeling for procesret.

Vores advokater giver jævnligt møde for by- og landsretten og har dermed opbygget stor rutine og kompetence i at føre retssager på alle niveauer i retssystemet herunder voldgiftssager og sager for administrative organer som for eksempel Landsskatteretten.

De fleste af HjulmandKaptains partnere har møderet for Højesteret, og næsten alle firmaets jurister er beskæftiget med procedure. Vi har derfor mulighed for at håndtere selv store sagskomplekser.

HjulmandKaptain anser det som en betydelig del af advokaternes arbejde at yde bistand i retssager, hvorunder også hører at der foretages en vurdering af de forretningsmæssige, økonomiske og tidsmæssige perspektiver ved at føre en retssag samt rådgivning i relation til mulighederne for at løse en tvist ved forhandling.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her